Ημερομηνία Πέμ Μαρ 11, 2010 4:28 pm

Contact Us | Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Welcome
Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρέα μας.
Ο Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση, η ελεύθερη έκφραση και η γνώση.
Εδώ συζητάμε τα πάντα γύρω απο την Oρθοδόξη Θεολογία και προσπαθούμε να λύσουμε κάθε προβληματισμό μας!!!
Ο ιστοχώρος λειτουργεί αφιλοκερδώς σε ερασιτεχνική βάση.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν!
Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος.
Η εγγραφή είναι δωρεάν .

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 56 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ 2012 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 27, 2009 6:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Αύγ 11, 2008 7:49 am
Δημοσ.: 144
και ο ηλιας θα λεει ''ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ''
Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ!!

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η γη .αυτο το καλλιτεχνημα και αριστουργημα του μεγαλου ποιητη και δημιουργου μας θεου θα χαλασει !
Ο Πλανητης θα καταστραφει και ο Υψιστος θα δημιουργησει νεα γη και νεο ουρανο.

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

1.ο ελληνοτουρκικος πολεμος ο οποιος θα καταληξει σε διεθνη συρραξη
2.η δευτερα παρουσια του κυριου μας

Στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ θα γινει μεγαλος πολεμος ΕΦΤΑ ΚΡΑΤΩΝ και θα ακολουθησει τρια 24ωρα σφαγη!!
θα νικησει το μεγαλυτερο απο τα 7 κρατη δηλαδη η ΡΩΣΙΑ!! Δηλαδη 5 κρατη θα ενωθουν με την τουρκια και θα πολεμησουν εναντιον των ρωσων!Οι ρωσοι με τα αριστοπολεμικα τους οργανα θα ειναι οι νικητες και θα κρατησουν την ΠΟΛΗ για 6 και 5 εβδομαδες ή μηνες.
Η αιφνιδιαστικη προσβολη εκ μερους ανατολικου συνασπισμου της Τουρκιας και η ηττα της θα προκαλεσει ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ''ΟΥΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ..Ο ΑΔΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ''!!!!
Η νικη στην ΠΟΛΗ θα ειναι νικη ΘΕΟΥ !! και οχι του ξανθου γενους και ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ...Η ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..γιατι η Ελλαδα τιμησε τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ !!!
Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! και πολλοι ζωντες λαοι μακρυα του θεου θα επανελθουν στον αληθινο θεο..Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ !!!
ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΘΟΥΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ..ΑΣΙΑΤΕΣ...ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ!!!
Μετα απο αυτα Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ...και η συνεχεια γνωστη.....ηδη σε λιγο καιρο(σε 3-4 χρονια) θα εμφανιστει δημοσια ο αντιχριστος και θα τον δουμε ολοι!!! αλλα εμεις δεν πρεπει να παρουμε τη σφραγιδα του δηλαδη το τσιπακι....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ !!! δεν εχουμε πολυ καιρο ακομα...ειμαστε κοντα στο τελος του κοσμου...ο καιρος γαρ ΝΥΝ !!!forest
ΕΛΘΟΥ ΚΥΡΙΕ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ...ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 27, 2009 8:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Νοέμ 10, 2008 10:36 pm
Δημοσ.: 87
IHSOU_ELEHSON_ME
μην είσαι και τόσο σίγουρος...για την παρουσία του Αντιχρίστου και τα επερχόμενα δεινά...τα σχέδια του άρχοντος του κόσμου τούτου πραγματοποιούνται μόνο αν το παραχωρήσει ο Θεός...αυτός είναι που έχει τον τελευταίο λόγο...οι υπόλοιποι ας σχεδιάζουν ότι θέλουν...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 27, 2009 9:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

akerm...επετρεψε μου να ειμαι περα για περα σιγουρος....προβλεπω μαλιστα οτι σε 9 χρονια απο σημερα δε θα υπαρχει κοσμος και θα παμε στην κριση...ξερω ξερω...θα με πεις πλανεμενο κα αιρετικο και οτι λεω οτι μου κατεβει...αλλα διαβασε ολο το βιβλιο του πατρος μαξιμου Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ και θα καταλαβεις ΟΤΙ ηδη ειμαστε στο τελος του κοσμου....ζουμε τα εσχατα χρονια της ανθρωποτητας..το νερο τελειωνει...ο τριτος παγκοσμιος θα ξεσπασει και παμε προς το τελος...σαπρος καρπος της αποστατουμενης κοινωνιας ειναι ο αντιχριστος που θα αυτοανακηρυχθει βασιλεας στον τριτο ναο του σολομωντα...εμεις δεν πρεπει να παρουμε το χαραγμα..αρνηση του σφραγισματος 666 σημαινει ομολογια πιστεως στον ιησου χριστο...υπομονη αδερφε και ολα θα τα ζησουμε..

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 27, 2009 11:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

..δεν θα σε πω πλανεμένο...θα προσευχομαι να είμαστε κοντά Του αρεστοί σε Αυτόν....και θα δούμε αν θα επιβεβαιωθείς ή όχι...

προσωπικά αλλιώς τα αισθάνομαι τα πράγματα...και μάλλον όχι τόσο κοντά...ίσως πιο κοντά... ίσως πιο μακριά...ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 28, 2009 5:22 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τετ Σεπ 03, 2008 11:44 pm
Δημοσ.: 59
Τοποθεσια: Μυτιλήνη
Παράθεση:
ο ελληνοτουρκικος [s]πολεμος[/s] ο οποιος θα καταληξει σε διεθνη συρραξη

Είσαι σίγουρος;
Γιατί οι Άγιοι Πατέρες άλλα λέγαν, εσύ μας λες άλλα τώρα;
Ναι μεν είσαι κοντά στα λεγόμενα τους γενικά στα όσα είπες, αλλά μήπως...... παρεκτρέπεσαι κάπως; :?

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 28, 2009 6:15 am 
IHSOU_ELEHSON_ME έγραψε:
akerm...επετρεψε μου να ειμαι περα για περα σιγουρος....προβλεπω μαλιστα οτι σε 9 χρονια απο σημερα δε θα υπαρχει κοσμος και θα παμε στην κριση...ξερω ξερω...θα με πεις πλανεμενο κα αιρετικο και οτι λεω οτι μου κατεβει...αλλα διαβασε ολο το βιβλιο του πατρος μαξιμου Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ και θα καταλαβεις ΟΤΙ ηδη ειμαστε στο τελος του κοσμου....ζουμε τα εσχατα χρονια της ανθρωποτητας..το νερο τελειωνει...ο τριτος παγκοσμιος θα ξεσπασει και παμε προς το τελος...σαπρος καρπος της αποστατουμενης κοινωνιας ειναι ο αντιχριστος που θα αυτοανακηρυχθει βασιλεας στον τριτο ναο του σολομωντα...εμεις δεν πρεπει να παρουμε το χαραγμα..αρνηση του σφραγισματος 666 σημαινει ομολογια πιστεως στον ιησου χριστο...υπομονη αδερφε και ολα θα τα ζησουμε..

Ποτέ σου στην ευχή δεν άκουσες για τις γελοιοποιήσεις των ψευδομαρτύρων του Ιεχωβά;

Γιατί εκθέτετε την Ορθοδοξία με αυτά που γράφετε;

Το είπαμε εκατομμύρια φορές : ΟΧΙ ημερομηνίες.

Ουδείς γνωρίζει ημερομηνίες, ούτε άγιοι, ούτε απόστολοι ούτε άγγελοι και αρχάγγελοι, ΟΥΔΕΙΣ,

Μόνο ο Άγιος Τριαδικός Θεός!!!

====================================================================================================================

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 2:44 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

το ειπαμε χιλιαδεσ φορες οτι ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ''ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ'' ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ
μη συνεχιζεις να την παρερμηνευεις....... οι αγιοι μας μιλησαν για αυτη τη συγκεκριμενη φραση..οχι εγω!!!

δες εδω και θα καταλαβεις οτι και ημερομηνιες μΑς ΑΦΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟς ....ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

http://agiooros.freeforums.org/topic-t2807.html#9306

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 6:43 am 
IHSOU_ELEHSON_ME έγραψε:
το ειπαμε χιλιαδεσ φορες οτι ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ''ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ'' ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ
μη συνεχιζεις να την παρερμηνευεις....... οι αγιοι μας μιλησαν για αυτη τη συγκεκριμενη φραση..οχι εγω!!!

δες εδω και θα καταλαβεις οτι και ημερομηνιες μΑς ΑΦΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟς ....ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

http://agiooros.freeforums.org/topic-t2807.html#9306

Όταν βάζεις ημερομηνίες εκθέτεις την Πίστη μας.

Έτσι, και αρκετοί Γέροντες του Αγίου Όρους το 1962 πληροφορούσαν τους
έλληνες ορθόδοξους ότι ο αντίχριστος γεννήθηκε και ότι το 1992 θα κάνει την δημόσια παρουσία του.

Ήρθε και το 1992, αλλά δεν ήρθε ο αντίχριστος!

Εκτός του ότι γίνεσθε φαιδροί, μας γελοιοποιείτε στους αιρετικούς.

Σταματήστε επί τέλους.

===================================================================================================================

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 7:51 am 
Χωρίς σύνδεση
Απλός Αποστολέας
Απλός Αποστολέας
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Σάβ Δεκ 13, 2008 11:43 am
Δημοσ.: 301
Τοποθεσια: Thessaloniki
Παλι βαζουν καποιοι τις ψευδοπροφητειες του Μαξιμου;
Τις εκαναν πεμπτουσια της Ορθοδοξιας.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΕΠΙΤΕΚΟΥΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 4:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

δεν ειναι ψευδοπροφητεια....και τι εγινε που λεγανε το 1992 θα βγαινει ? που στηριζονταν και το λεγανε?? ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ??
ΦΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ? ΟΧΙ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!! Ο ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙ9ΜΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ? ΝΑΙ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΝΤΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Ή ΟΧΙ...ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΑΣΤΗΡΙΧΤΑ....ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΕΤΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΗΡΙΖΧΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΞΑΝΔΡΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΥ?" ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ????? ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ........ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ? Ο ΑΓΙΟΣ ΙΠΠΛΥΤΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ..Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ....ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΓΙΟΙ...ΟΧΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣ...Ο ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕ....ΣΚΕΨΟΥ...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ? ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..ΒΓΑΙΝΟΥΝ ...ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ...ΒΓΑΙΝΟΝΥ...ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΡΙΝΕΙ..ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ.....
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΙΛΕ Μ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΟΣΟ ΘΑ ΛΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΣΟ ΘΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ Ο ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΩΙ ...ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ..ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΟΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ..ΚΑΝΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΤΟΟΟΟΟ...ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΥ ΟΜΩΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 7:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

προτείνω Antonie να κρατήσεις όλα τα γραφόμενα του π.Μαξίμου και των αναγνωστών που θεωρούν οτι είναι και σίγουροι, και σε όσα γράφει είναι περα για πέρα σωστά στο βιβλίο του και -πρώτα ο Θεός - το 2012, 2013 αν δεν έχει έρθει ο Αντίχριστος να τον-τους παρακαλέσουμε να μας εξηγήσουν τι δεν υπολογίστηκε καλά...

γιατί στην προσπάθειά του ο π.Μάξιμος και όλοι όσοι κάνουν κάτι ανάλογο να εξηγήσουν προφητεία..ήδη βρίσκονται σε πλάνη...διότι προφητεία μόνον προφήτης εξηγεί ....και όχι μέλος του κλήρου που περιφέρεται απο κανάλι σε καναλι και μάλιστα μετέχει σε συζητήσεις χαμηλού επιπέδου...δεν νομίζω οτι για προφήτη πρόκειται...

άλλωστε για ποιο λόγο μέλος τους κλήρου να βγάλει βιβλίο;...ο ίδιος ο Θεός δεν μας ειδοποίησε οτι θα στείλει τον προφήτη Ηλία και τον προφήτη Ενώχ για να μας προειδοποιήσει;...μήπως κρύβεται ματαιοδοξία και υπερηφάνεια σε ένα τέτοιο τολμηρό πραχθέν.;;;;;..

εκτός αν πρόκειται για μεγαλύτερο προφήτη απο τον π.Ηλία και π.Ενώχ, που έπρεπε να πρηγηθεί εκείνων...

ΕΛΕΟΣ...αδερφέ IHSOU_ELEHSON_ME

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 9:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

φιλε..τα κειμενα θα κρατηθουν..εσυ που εισαι σιγουρος οτι δε θα γινει τιποτα..κατσε στην πολη το 2013 και ακολουθησε τον αντιχριστο.,...εγω θα κανω οτι μας ειπε ο κυριος...μολις τον δειτε παρτε τα ορη και τα βουνα!!! ετσι ειπε ο κυριος μας
εσυ κατσε εδω να τρεφεσαι απο τασ προιοντα της νεας ταξης πραγματων και πιστευε οτι οπλα θα ειναι ροδινα και οτι θα ζησεις 10000 χρονια
ποιος σου ειπε οτι εκανα ερμηνεια των κειμενω? αυτο ειναι που δεν εχεις καταλαβει...Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ''ΠΕΡΙ ΔΕ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ '' ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ..ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..Ο ΑΓΙΟΣ Β Α Σ Ι Λ Ε Ι Ο Σ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΟΥΤΕ ΕΣΥ..ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΤΟ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ Μ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ...εμενα δε με νοιαζει φιλε μ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ..ΞΥΠΝΑ!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 9:42 pm 
IHSOU_ELEHSON_ME έγραψε:
εγω θα κανω οτι μας ειπε ο κυριος...μολις τον δειτε παρτε τα ορη και τα βουνα!!!

Απ' ό,τι βλέπω δεν θα έχεις πρόβλημα να το κάνεις, είσαι έτοιμος...... :D

Μαύρη είναι η νύκτα στα βουνά, στους κάμπους ρίχνει χιόνι....

===================================================================================================================

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 10:02 pm 
Silver έγραψε:

Απ' ό,τι βλέπω δεν θα έχεις πρόβλημα να το κάνεις, είσαι έτοιμος...... :D

Μαύρη είναι η νύκτα στα βουνά, στους κάμπους ρίχνει χιόνι....
Μου αρέσει που τοποθετήσε πάντα με κείμενα να είσαι καλά΄.Τεκμηρίωσε και μια φορά να σε χαρούμαι

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 01, 2009 12:34 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

IHSOU_ELEHSON_ME έγραψε:
..εσυ που εισαι σιγουρος οτι δε θα γινει τιποτα..κατσε στην πολη το 2013 και ακολουθησε τον αντιχριστο.,...εγω θα κανω οτι μας ειπε ο κυριος...μολις τον δειτε παρτε τα ορη και τα βουνα!!! ετσι ειπε ο κυριος μας
εσυ κατσε εδω να τρεφεσαι απο τασ προιοντα της νεας ταξης πραγματων και πιστευε οτι οπλα θα ειναι ροδινα και οτι θα ζησεις 10000 χρονια
ποιος σου ειπε οτι εκανα ερμηνεια των κειμενω? αυτο ειναι που δεν εχεις καταλαβει...Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ''ΠΕΡΙ ΔΕ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ '' ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ..ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..Ο ΑΓΙΟΣ Β Α Σ Ι Λ Ε Ι Ο Σ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...

αδερφέ ευχαριστώ που με ξυπνάς αλλά εσύ είπες οτι έρχεται το 2013 και ο Χριστός το 2018...μάλλον ούτε τα βουνά θα σε σώσουν...

τι σχέση έχει ο χρονικός προσδιορισμός που κάνεις με αυτό που ο Μέγας Βασίλειος είπε;;;;;

προσωπική θέση είναι οτι προσπαθώ να είμαι έτοιμος (τρομάρα μου κάθε στιγμή) και δεν μπαίνω στη διαδικασία χρονικού προσδιορισμού...που και να έκανα λίγο το κακό γιατί είμαι λαϊκός...το να κάνει όμως ιερέας !!!..τα πράγματα είναι πολύ άσχημα...

απάντησέ μου τώρα στη ερώτησ που σου έκανα και ίσως θα δεις οτι ήδη είναι εκτός όλο το βιβλίο αν μιλάει για τέτοια χρονική διαφορά (5 χρόνια) μεταξύ αντιχρίστου και Δευτέρας Παρουσίας....

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 56 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενο

Contact Us | Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: