Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Kαλώς Ήρθατε Στην Σελίδα μας

Ημερομηνία Κυρ Νοέμ 08, 2009 12:46 am

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Welcome
Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρέα μας.
Ο Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση, η ελεύθερη έκφραση και η γνώση.
Εδώ συζητάμε τα πάντα γύρω απο την Oρθοδόξη Θεολογία και προσπαθούμε να λύσουμε κάθε προβληματισμό μας!!!
Ο ιστοχώρος λειτουργεί αφιλοκερδώς σε ερασιτεχνική βάση.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν!
Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος.
Η εγγραφή είναι δωρεάν .

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 7 δημοσιεύσεις ] 

Πως θα πρέπει να αντιδράσουν οι Μοναχοί του Αγίου Όρους για τους οικουμενιστές και τα λοιπά σατανικά σχέδια που υλοποιούνται ειδικά στις μέρες μας;
Η ψηφοφορία έληξε την Σάβ Ιούλ 11, 2009 2:05 am
Καθόλου. Απλά να προσεύχονται. Και ο Θεός εάν θελήσει ‘’θα τα κανονίσει’’. 31%  31%  [ 5 ]
Οι αντιδράσεις τους είναι σωστές και φτάνουν. (Γνωρίζω ποιες είναι οι ενέργειες του Όρους). 19%  19%  [ 3 ]
Οι αντιδράσεις τους είναι σωστές και φτάνουν. (Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι ενέργειες του Όρους). 6%  6%  [ 1 ]
Να ορίσουν Απόστολους, όπως το έκανε ο Ιησούς Χριστός, και να κηρύττουν συνέχεια «Ευαγγέλιο και Τριαδικό Θεό» σε Λαό και κλήρο 38%  38%  [ 6 ]
Οι σημερινοί Μοναχοί δεν πιστεύουν πραγματικά στον Θεό 6%  6%  [ 1 ]
Σύνολο ψήφων : 16
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: To Αγιον Όρος και το Κύριγμα το Λαό
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 2:05 am 
Χωρίς σύνδεση
κορυφαίο Μέλος

Εγγραφη: Δευτ Αύγ 04, 2008 2:45 pm
Δημοσ.: 234
Τοποθεσια: ΑΘΗΝΑ
Η Ασίζη, ο Τόνι Μπλερ, και κάποιοι άλλοι, εδώ και χρόνια, προσπαθούν και προωθούν τον διαθρησκευτικό διάλογο, και την ένωση των "εκκλησιών", ουσιαστικά την κατάργηση των διαφόρων "θρησκειών", και προώθηση του ότι ένας είναι ο Θεός απλά με διαφορετικά ονόματα. Με συμπροσευχές, με διαλόγους, με συναντήσεις, με πρωτόκολλα, ...

Το Άγιον Όρος πως αντιδρά; Τι κάνουν οι Μοναχοί; Μήπως οι Μοναχοί έχουν και μια αποστολή; Γιατι το λέω: Όταν βλέπουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η εκκλησία μας, δεν θα έπρεπε ή αποστολή τους να είναι : "Πάμε να καθοδηγήσουμε λαό και κλήρο!!! Υπάρχει κίνδυνος να χαθούν πολλές ψυχές!!!" ;

Θυμάμαι, όταν είχαν φέρει λείψανα του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ στην Ελλάδα, υπήρχαν εκεί κάποιοι Μοναχοί Αγιορήτες. τι κάνανε όμως ; Πουλάγανε κομποσκίνια. (Και οι Ρώσσοι πουλάγανε αγιασμένο νερό και λαδάκι). Εγώ προσωπικά δεν έχω δει Αγιορήτη Μοναχό, να βγει στους δρόμους και να ενημερώνει τον Λαό, είτε για την ιστορία του Νέου Ημερολογίου και γιατί στο Όρος τηρούνε το παλαιό, είτε για τον Πάππα, είτε για τον Βαρθολομαίο, είτε για τους Αιρετικούς, είτε για τις συμπροσευχές, είτε για τον διαθρησκευτικό διάλογο, ....
Τα σουπερ μαρκετ κάθε μέρα μας αφήνουν στην πόρτα μας τα φιλάδιά τους να τα διαβάσουμε. Το Ορος τι κάνει;

Πιστεύω ότι εκτός από την μέριμνα για τις δικές τους ψυχές, έχουν και μια αποστολή, η οποία κατά την άποψή μου, μέρα με την μέρα γίνεται όλο και δυσκολότερη. Ποια είναι αυτή; Το κύριγμα του ευαγγελίου! Η Αλήθεια! Ο Χριστός! Εάν εμείς, ο Λαός, απομακρυνόμαστε καθημερινά από τον Χριστό, θα έρθει η μέρα που δεν θα πιστεύουμε ποια την Αλήθεια. Και δεν θα μπορέσουμε ποια να επιστρέψουμε στον Χριστό.

Χρειαζόμαστε την βοήθεια των Μοναχών του Αγίου Όρους. Τα όργανα του Σατανά κάθε μέρα μας βομβαρδίζουν με διάφορες πλάνες και αηδίες. Ουσιαστικά ζούμε χωρίς κατάλληλους πνευματιόύς οδηγούς. Τι έκανε την περασμένη δεκαετία το Άγιον Όρος για να βοηθήσει τον κλήρο και τον λαό. Ας πούμε ότι η κεφαλή είναι άρρωστη (Βαρθολομαίος) και λατρεύει τον Σατανά, και ο Ιερώνυμος δεν αντιδρά. Ποια είναι η αποστολή του Αγίου Όρους; Να λέει στον ένα Βαρθολομαίο ότι είναι άρρωστος, ή να προειδοποιήσει τον πολύ λαό να προσέχουν διότι ο Βαρθολομαίος είναι άρρωστος. Εγώ λέω ότι θα έπρεπε να τα κάνει και τα δυο εφόσον γνωρίζει για τον κίνδυνο και να δώσει βάση στον λαό. Ο Πατέρας χίλιες φορές να πει στο παιδί του να μην πιστέψει τον Α διότι είναι ψεύτης, και δεν του πει ποια είναι η αλήθεια και ποιος λέει την αλήθεια, τότε το παιδί του 100% κάποια στιγμή θα στραφεί σε άλλον ψεύτη.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 10:37 am 
Χωρίς σύνδεση
Τακτικό μέλος

Εγγραφη: Τετ Μαρ 25, 2009 8:47 pm
Δημοσ.: 150
Τοποθεσια: ??????????????????????
Καλημέρα εν Κυρίω

Ο ένας από τους πολλούς υποτακτικούς του εωσφόρου που θα παει και τη θα κάνει ; :?:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 11:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
κορυφαίο Μέλος

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 17, 2009 12:05 am 
pascal γραψε μας την δική σου γνώμη να καταλάβουμε τι σκεφτεσαι και εσυ :?:

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 18, 2009 10:09 am 
μην φοβαστε ....ποιος μπορει να τα βάλει με τον χριστο μας τον θεο μας το αγιο πνευμα?ποιος ξεκινησε πόλεμο εναντιον του τραδικου θεού και δεν έφαγε τα μουτρα του? η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕ ΜΑΣ . ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 20, 2009 3:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
κορυφαίο Μέλος

Αγαπητέ Saint

Έχω γράψει αρκετά στην εισαγωγή της δημοσκόπησης. Αλλά προφανώς δεν σου αρέσουν γενικότερα τα σχόλιά μου, για αυτό και ρωτάς για την γνώμη μου πάλι (με τσιγκλάς δηλαδή και περιμένεις να γράψω κάτι για να με κολλήσεις στον τοίχο. ). Κάνεις, λες και εκφράστηκαν 100 γνώμες και εκκρεμεί μόνο η δική μου.
Λοιπόν, πιστεύω, ο Θεός δεν τα θέλει αυτά, τα επιτρέπει όμως. Γιατί τα επιτρέπει; Δεν ξέρω. Εάν θελήσει όμως, θα επέμβει και θα φωτίσει τους ανθρώπους.
Εάν έχεις παρατηρήσει και εγώ ταλαντεύομαι. Μια σκέφτομαι έτσι μια αλλιώς. Ή με άλλα λόγια, ένα σήμερα έχω μια γνώμη για κάτι, αύριο ίσως θα έχω άλλη.
Διάβασα πριν λίγες μέρες την ιστορία με τον Σαμψών. Και εκεί ο Θεός είχε επέμβει στην ιστορία του ανθρώπου, όπως το κάνει συνεχώς βέβαια. Και στην δικιά μας περίπτωση σήμερα, με την αποστασία, τους αιρετικούς και και και, εάν θελήσει και όταν θελήσει, τότε θα επέμβει ριζικά. Ίσως να υπάρξει πάλι ένας Πατροκοσμάς. Πόσο θα τραβήξει; Ο ίδιος το ξέρει. Στην εποχή του Νώε, αυτός και η οικογένεια του ήταν οι μόνοι έμειναν. Το ‘’τράβηξε’’ πολύ.
Όσον αφορά την γνώμη μου, εγώ θα επιθυμούσα να βλέπω τους Αγιορείτες Μοναχούς, όταν βγαίνουν στον κόσμο, να μην βγαίνουν μόνο να πουλάνε αλλά περισσότερο να κηρύττουν. Το ευαγγέλιο, την αγάπη, την μετάνοια, Χριστό, …. Ας ορίσουν Απόστολους. Δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση. Ο κόσμος, όσο περνάν τα χρόνια φεύγουν από τον Χριστό. Κυρίως επειδή παρασύρονται από την τηλεόραση και από αυτά που κάνουν οι παπάδες και αυτά που δεν κάνουν οι παπάδες. (Δεν φταίνε όμως μόνο αυτά. Ο πόλεμος είναι πολύπλευρος). Έτσι κάποιοι γίνονται άθεοι, άλλοι στρέφονται αλλού. Βλέποντας τον μεγάλο κίνδυνο της αποστασίας δεν πρέπει κάτι να κάνουν αυτοί που ζουν σε Άγιο Τόπο, που ζουν στο Φως; Δεν πρέπει να φωνάξουν στον Λαό και στον Κλήρο ότι πρέπει να προσέξουν; ……
Όπως έγραψα, έχω διάφορες γνώμες, και έτσι καταλήγω στο : Ο ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΥΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. «ΔΙΔΙΑΞΩ ΑΝΟΜΟΥΣ ΤΑΣ ΟΔΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΕΠΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΣΙ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ)», ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο 50 ΨΑΛΜΟΣ.
Ο ΘΕΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.
Κάτι παρόμοιο έγραψε και το μέλος Grebena.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 21, 2009 2:56 pm 
pascal καλά τα λές και συμφωνώ αλλά εσύ κάνεις τίποτα ή όλο λές ολα οκ και προσκυνάω και τον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΝ μετά του Πάπα.Ο Θεός βαστάει το τιμόνι αλλά μας έδωσε και το μυαλό και το αυτεξούσιο να αποφασίζουμε και ανάλογα να παίρνουμε θέση.Θέλει να δεί και εμείς τι κάνουμε λίγο.Και κάτι τελευταίο.Η σελίδα δεν νομίζω να την έφτιαξε ο Αντώνιος για να κολλάει ο ένας τον άλλο στον τοίχο αλλά για να λέμε τις απόψεις μας και όλοι να καταλήγουμε σε θετικά για εμάς συμπερασματα,Ο Διάλογος γινεται με καλή προαίρεση πάντα δεν εχουμε να χωρίσουμε τίποτα αλλά έχουμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια απο την πλάνη

Κορυφή

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 7 δημοσιεύσεις ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για: