Ημερομηνία Παρ Μαρ 12, 2010 5:59 am

Contact Us | Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Welcome
Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρέα μας.
Ο Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση, η ελεύθερη έκφραση και η γνώση.
Εδώ συζητάμε τα πάντα γύρω απο την Oρθοδόξη Θεολογία και προσπαθούμε να λύσουμε κάθε προβληματισμό μας!!!
Ο ιστοχώρος λειτουργεί αφιλοκερδώς σε ερασιτεχνική βάση.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν!
Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος.
Η εγγραφή είναι δωρεάν .

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 57 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Μετά τον ΑΜΚΑ η κάρτα ηλεκτρονικού φακελλώματος
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 15, 2009 10:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Ιαν 08, 2008 2:48 pm
Δημοσ.: 6132
Ο πρωθυπουργός Γ.Α.Παπανδρέου, μετά τον ΑΜΚΑ, θεσμοθετεί την κάρτα ηλεκτρονικού φακελλώματος
Ο πρωθυπουργός Γ.Α.Παπανδρέου εξήγγειλε χθές μιλώντας στο Ζάππειο την θεσμοθέτηση ηλεκτρονικής κάρτας πολίτη:

"Ηλεκτρονική συνταγογράφηση στα Ταμεία, έως ότου φτάσουμε σε μια κάρτα υγείας ή κάρτα πολίτη, όπου όλα αυτά τα στοιχεία θα περνάνε πια ηλεκτρονικά."

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ;

ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=1043214&cid=1

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μετά τον ΑΜΚΑ η κάρτα ηλεκτρονικού φακελλώματος
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 15, 2009 10:28 pm 
========================================================================================================
antonios έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΙ ...

15 χιλιάδες επίλεκτοι Κληρικοί και λαϊκοί αγωνίζονται για την Ορθοδοξία μας!

Εσύ δεν τους βλέπεις, διότι έκανες αποτείχιση, και η οφθαλμοί σου

τώρα πλέον έχουν κάλυμμα του αρχιμάστορα Πλάνου!

Ομολόγησε την Πίστη σου!

Υπέγραψε την ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ εναντίον των οικουμενιστών, και
μείνε ΕΝΤΟΣ της Εκκλησίας αγωνιζόμενος με τον εκλεκτό Λαό του Κυρίου!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ
Συνάξεως Ορθοδόξων Κληρικών καὶ Μοναχών

Από σήμερον 23.10.09 όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν εις
την μικράν αυτήν κατάθεσιν Ορθοδόξου Ομολογίας, μπορούν
να το δηλώσουν αποστέλλοντες το όνομά τους με την ιδιότητά
τους και τον τόπον διαμονής τους εις τας εξής διευθύνσεις:

1) Περιοδικόν «Θεοδρομία», Τ.Θ. 1602, 54124 Θεσσαλονίκη.
Fax: 2310–27.65.90 καὶ e–mail: palimpce@otenet.gr"

2) Εφημερίς «Ορθόδοξος Τύπος». Τ.Κ 14571, Θησέως 25, Νέα
Ερυθραία. Fax: 210–81.36.981 και e-mail: orthotyp@otenet.gr"

=======================================================================================================

Κορυφή

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 15, 2009 10:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Silver έγραψε:
========================================================================================================
antonios έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΙ ...

15 χιλιάδες επίλεκτοι Κληρικοί και λαϊκοί αγωνίζονται για την Ορθοδοξία μας!
Εσύ δεν τους βλέπεις, διότι έκανες αποτείχιση, και η οφθαλμοί σου
τώρα πλέον έχουν κάλυμμα του αρχιμάστορα Πλάνου!

Ομολόγησε την Πίστη σου!
Υπέγραψε την ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ εναντίον των οικουμενιστών, και
μείνε ΕΝΤΟΣ της Εκκλησίας αγωνιζόμενος με τον εκλεκτό Λαό του Κυρίου!
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ
Συνάξεως Ορθοδόξων Κληρικών καὶ Μοναχών
Από σήμερον 23.10.09 όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν εις
την μικράν αυτήν κατάθεσιν Ορθοδόξου Ομολογίας, μπορούν
να το δηλώσουν αποστέλλοντες το όνομά τους με την ιδιότητά
τους και τον τόπον διαμονής τους εις τας εξής διευθύνσεις:
1) Περιοδικόν «Θεοδρομία», Τ.Θ. 1602, 54124 Θεσσαλονίκη.
Fax: 2310–27.65.90 καὶ e–mail: palimpce@otenet.gr"
2) Εφημερίς «Ορθόδοξος Τύπος». Τ.Κ 14571, Θησέως 25, Νέα
Ερυθραία. Fax: 210–81.36.981 και e-mail: orthotyp@otenet.gr"

Δεν κόβεις πια τις γελειότητες;Ποιοί είναι οι επίλεκτοι;Oι αιρετικοί ή οι σχισματικοί;Ο Αρχιμάστορας πλάνος σε κάνει να νομίζεις ότι αγωνίζεσαι ενώ είσαι σε πλήρη κοινωνία εκκλησιαστική μαζί του.Οι του νέου και μερικοί του Πατρίου λένε πάρτε τον ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ.Γελοιότητες είναι αυτές και όχι αγώνας.Δεν αγωνίζεσαι κατά των πλανών όταν τις έχεις ασπαστεί όλες.Η Ομολογία είναι και με την υπογραφή αλλά είναι και με το να την πράτεις,όχι να υπογράφεις και μετά να σου τρέχουν τα σάλια πάνω στους δεσποτάδες.Αυτά είναι του πλάνου.Όλοι οι Αγιοι μας πήγαιναν στο μαρτύριο για θέματα Πίστεως και δεν έμεναν μόνο σε υπογραφές.ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ,ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΙΣΜΑΤΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 12:31 am 
antonios έγραψε:
....Οι του νέου και μερικοί του Πατρίου λένε πάρτε τον ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ.Γελοιότητες είναι αυτές και όχι αγώνας....

Φίλε μου έχεις χάσει το "μπούσουλα"..

Ομιλείς για το 666, και εσύ είσαι ο πρώτος που τον έχεις δεχθεί!

Έχεις άραγε συναίσθηση της πραγματικότητας;

Εκτός από τα είδη διατροφής και τα άλλα αντικείμενα στο σπίτι σου
που είναι όλα σφραγισμένα με το 666 και τα χρησιμοποιείς,
δεν γνωρίζεις ότι το φόρουμ που έχεις ενεργοποιείται και υπάρχει με το 666;;;;

Όλα τα βίντεο που γυρίζεις του You-tube υπάρχουν και δουλεύουν με το WWW
που είναι το 666!!!

Επομένως, ποιος να αφήσει τις γελοιότητες, εγώ ή εσύ;;;

Κορυφή

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 3:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Silver έγραψε:
που είναι το 666!!!

Με αυτήν την λογική σου τότε να γίνω και Οικουμενιστης για να πάω μια ώρα αρχίτερα. :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 5:16 pm 
antonios έγραψε:
Silver έγραψε:
που είναι το 666!!!

Με αυτήν την λογική σου τότε να γίνω και Οικουμενιστης για να πάω μια ώρα αρχίτερα. :lol: :lol: :lol:

Όχι δεν σου είπα να γίνεις Οικουμενιστής.

Σου είπα να απαντήσεις στο ερώτημά μου:

Γιατί χρησιμοποιείς το 666 σε όλες τις δουλειές σου, και συγχρόνως
παρασύρεις τον κόσμο σε λανθασμένες συμβουλές;

Κορυφή

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 5:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Silver έγραψε:
Όχι δεν σου είπα να γίνεις Οικουμενιστής.
Σου είπα να απαντήσεις στο ερώτημά μου:
Γιατί χρησιμοποιείς το 666 σε όλες τις δουλειές σου, και συγχρόνως
παρασύρεις τον κόσμο σε λανθασμένες συμβουλές;

Μέχρις στιγμής το 666 όπως είναι σε www και λοιπά είναι ένας αριθμός όπως τόσοι άλλοι.Καλό είναι να αποφεύγουμε όλα αυτά που λές γιατι μας οδηγούν στον υλισμό και κατα συνέπεια και μετά στην αθειά και στο τελικό σφράγγισμα το Χάραγμα.Σκέψου όμως πόσες πιθανότητες όμως να σωθεί έχει κάποιος που τα χρησιμοποιεί όλα αυτά και μετά έχει και Εκκλησιαστική Κοινωνία με τον Αντίχριστο.Τι συμβουλή άλλη να σου δώσω;Να μην μιλάω απο εδώ;Aφού και την τβ και τα μέσα τα έχουν οι Οικουμενιστές με το μέρος τους.Να σιωπάσω και εγώ;;Eτσι θέλετε; :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 16, 2009 9:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Τακτικό μέλος
Τακτικό  μέλος

Εγγραφη: Δευτ Φεβ 16, 2009 12:18 pm
Δημοσ.: 193
"έως ότου φτάσουμε σε μια κάρτα υγείας ή κάρτα πολίτη"....

Αντώνιε,

πρόσεξες τι λέει; "κάρτα π-ο-λ-ί-τ-η" . Ο σκοπός είναι φανερός: όσοι δεν θα πάρουν την κάρτα, ΔΕΝ θα αναγνωρίζονται ως πολίτες, δηλαδή δεν θα έχουν πολιτικά δικαιώματα...

Στο Άγιο Όρος που μίλησα πρόσφατα με γέροντα, μου είπε, αναφερόμενος προφανώς στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, ότι το χάραγμα για να είναι χάραγμα, πρέπει απαραιτήτως 1ον) να χαραχθεί στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο και 2ον) να μην μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις οτιδήποτε χωρίς αυτό.

Ως προς τη πρώτη προϋπόθεση έχω να παρατηρήσω τα εξής: πολλοί στο Άγιο Όρος νομίζουν ότι το χάραγμα , για να είναι χάραγμα, πρέπει απαραιτήτως να εκτελεστεί πάνω στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο του ανθρώπου.

Όμως ο Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης έχει ήδη ερμηνεύσει την Αποκάλυψη και , αγιοπνευματικά , ξεκαθάρησε τα πράγματα. Είπε ότι άν δεχθούμε και υπογράψουμε και πάρουμε ταυτότητα (ή κάρτα) που έχει το όνομά μας πάνω μαζί με το χξστ΄, τότε ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ το Άγιο βάπτισμά μας και χάνουμε την Θεία Χάρη, δηλαδή ο Θεός μας παραδίδει στα νύχια των δαιμόνων...

Επομένως δεν είναι απαραίτητο ΝΑ ΓΊΝΕΙ σωματικό χάραγμα για να φύγει η Θεία Χάρις. Αρκεί να δεχθεί κάποιος να πάρει τη "κάρτα του πολίτη" του εξαποδώ...και αυτομάτως χαράχθηκε.

Τη παραπάνω ερμηνεία που έδωσε ο μεγάλος Άγιος των ημερών μας , Παϊσιος ο Αγιορείτης, την έχει αποδεχθεί και η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με την 2641 εγκύκλιό της το 1997.

Επομένως η Εκκλησία ΜΙΛΗΣΕ το 1997!. Τώρα γιατί δεν μιλάει ξανά, αυτό είναι μιά άλλη ιστορία....
Ίσως για να μιλάμε εμείς Αντώνιε...

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 17, 2009 12:06 am 
justin έγραψε:
Στο Άγιο Όρος που μίλησα πρόσφατα με γέροντα, ...

Αδελφέ Ιουστίνε, πως βλέπουν την Ομολογία Πίστεως οι Γέροντες

που μίλησες στο Άγιο Όρος;

Κάνε αγάπη και πες μας κάτι για πνευματική ωφέλεια
αν έχεις χρόνο.

Νάσαι πάντα καλά, η Κυρία Θεοτόκος σκέπη και καταφυγή σου!

Κορυφή

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 17, 2009 1:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Τακτικό μέλος
Τακτικό  μέλος

Εγγραφη: Δευτ Φεβ 16, 2009 12:18 pm
Δημοσ.: 193
Αγαπητέ Κωνσταντίνε,

μίλησα με δύο γέροντες. Τον ένα δεν τον ονομάζω, γιατί ο ίδιος δεν θέλει να γίνει επίκεντρο της οικουμενιστο-μασσωνικής "αδελφικής αγάπης" του φαναρίου... Ο έτερος είναι ο γνωστός γέρων Γαβριήλ, τον οποίο επισκέφτηκα για να εξακριβώσω τι εννοούσε όταν απάντησε στον Αντώνιο ,που τον ρωτούσε γιατί δεν μιλάει η ιεραρχία για τον ΑΜΚΑ , "μα η Εκκλησία έχει ήδη μιλήσει "(βλ και σχετικό βίντεο του Αντωνίου).

Ο πρώτος γέροντας μου είπε, ότι αν υπογράψει ο Πατριάρχης την ένωση, μόνος του ή "πανορθοδόξως" οπως αυτός ισχυρίζεται, τότε αυτομάτως θα διακόψουν το μνημόσυνό του , γιατί "αυτοί θα είναι οι αιρετικοί και όχι εμείς". Προς το παρόν δεν σταματούν την μνημόνευση γιατί 1)"δεν κηρύττει γυμνή τη κεφαλή την αίρεση" και 2) αν διακόψουν το μνημόσυνο "πρέπει να ψάξουν για επίσκοπο" επειδή " διαφορετικά θα σταματήσουν να λειτουργούν". Τον ρώτησα τότε γιατί οι παλιοί Αγιορείτες είχαν διακόψει το μνημόσυνο του Αθηναγόρα και μου απάντησε χαμογελώντας αινιγματικά: "όχι όλοι...".

Αυτό για μένα είναι υπονοούμενο , ότι στο Άγιο Όρος υπάρχουν αρκετοί που επικροτούν τη πολιτική του φαναρίου -και τα γιουροντόλλαρς ασφαλώς- ώστε σε κάθε περίπτωση θα ακολουθήσουν τον δρόμο της παπικής προσκυνήσεως μαζί με τον εκτροχιασθέντα πλέον Πατριάρχη....

Επομένως ; Η διακοπή του μνημοσύνου ασφαλώς θα γίνει , αφού το μασσωνο-φάναρο έχει επιλέξει πιά τον δρόμο της απωλείας, αλλά θα πρέπει να γίνει την κατάλληλη -χρονικά και ψυχολογικά- στιγμή , ώστε να υπάρξουν οι λιγώτερες απώλειες στο ορθόδοξο πλήρωμα.

Στη συνέχεια ο γέροντας μου μίλησε για τη μεγάλη πιθανότητα πολέμου με τη Τουρκία και κατέληξε με τη πρόγνωση ότι "ο Θεός τελικά θα βγάλει καλό με όλα αυτά..." Τον ενημέρωσα τότε για την επίσκεψη του Πατριάρχη στη συναγωγή των εβραίων καθώς και την ανταλλαγή δώρων με αυτούς και τότε εξεπλάγη σφόδρα! Μάλιστα θα έλεγα , ότι έδειξε μεγάλη απογοήτευση έως και απέχθεια... Τον έβλεπα δηλαδή καθαρά να αποστρέφει το πρόσωπό του , για να μη φανεί η έκφρασή του στο άκουσμα του εβραιο-πατριαρχικού συναπαντήματος! Είναι λοιπόν ηλίου φαεινώτερον , ότι το παράνομο θράσος του "αγαπητικού και οικουμενιστικού μασσωνισμού" δοκιμάζει εξαιρετικά επώδυνα ακόμη και τις πλέον έσχατες αντοχές της χριστιανικής μακροθυμίας.

Συμπεραίνω λοιπόν αγαπητέ Κωνσταντίνε, ότι οι ορθόδοξοι -ακόμη-Αγιορείτες πατέρες επικροτούν λίαν ασμένωςτην "ομολογία", αλλά δεν κινούνται "χειρουργικά" εναντίον της οικουμενιστο-μασσωνικής φατρίας, επειδή περιμένουν είτε την επίσημη ψευδένωση είτε το "μπάμ" με τους Τούρκους και τα λοιπά προφητευθέντα γεγονότα... Βλέπεις δεν έχουμε μόνο τη παλαιά αλλά και τη "τρίτη" Ρώμη στο κεφάλι μας να σκεφτούμε....

Τον δεύτερο γέροντα , δηλαδή τον γέροντα Γαβριήλ δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω τίποτε, γιατί μπαίνοντας στο κελλί του μαζί με άλλους,... ξεχάστηκα με αυτά που τους έλεγε, ώστε ετοιμάστηκα να φύγω χωρίς να αντιληφθώ ,ότι είχα πάει για ένα σκοπό συγκεκριμμένο! Μου το υπενθύμησε όμως εκείνος λέγοντάς μου: "εσένα σου έχω δώσει αυτό;". Και μου πρότεινε ένα φυλλάδιο που απαντάει ακριβώς σε αυτό που ήθελα να τον ρωτήσω, ότι δηλαδή η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ΜΙΛΗΣΕ για τον ΑΜΚΑ με την υπ. αριθμ. 2641/1998 απόφασή της!

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 17, 2009 3:05 pm 
justin έγραψε:
Αγαπητέ Κωνσταντίνε,

μίλησα με δύο γέροντες. Τον ένα δεν τον ονομάζω, γιατί ο ίδιος δεν θέλει να γίνει επίκεντρο της οικουμενιστο-μασσωνικής "αδελφικής αγάπης" του φαναρίου... Ο έτερος είναι ο γνωστός γέρων Γαβριήλ, τον οποίο επισκέφτηκα για να εξακριβώσω τι εννοούσε όταν απάντησε στον Αντώνιο ,που τον ρωτούσε γιατί δεν μιλάει η ιεραρχία για τον ΑΜΚΑ , "μα η Εκκλησία έχει ήδη μιλήσει "(βλ και σχετικό βίντεο του Αντωνίου).

Ο πρώτος γέροντας μου είπε, ότι αν υπογράψει ο Πατριάρχης την ένωση, μόνος του ή "πανορθοδόξως" οπως αυτός ισχυρίζεται, τότε αυτομάτως θα διακόψουν το μνημόσυνό του , γιατί "αυτοί θα είναι οι αιρετικοί και όχι εμείς". Προς το παρόν δεν σταματούν την μνημόνευση γιατί 1)"δεν κηρύττει γυμνή τη κεφαλή την αίρεση" και 2) αν διακόψουν το μνημόσυνο "πρέπει να ψάξουν για επίσκοπο" επειδή " διαφορετικά θα σταματήσουν να λειτουργούν". Τον ρώτησα τότε γιατί οι παλιοί Αγιορείτες είχαν διακόψει το μνημόσυνο του Αθηναγόρα και μου απάντησε χαμογελώντας αινιγματικά: "όχι όλοι...".

Αυτό για μένα είναι υπονοούμενο , ότι στο Άγιο Όρος υπάρχουν αρκετοί που επικροτούν τη πολιτική του φαναρίου -και τα γιουροντόλλαρς ασφαλώς- ώστε σε κάθε περίπτωση θα ακολουθήσουν τον δρόμο της παπικής προσκυνήσεως μαζί με τον εκτροχιασθέντα πλέον Πατριάρχη....

Επομένως ; Η διακοπή του μνημοσύνου ασφαλώς θα γίνει , αφού το μασσωνο-φάναρο έχει επιλέξει πιά τον δρόμο της απωλείας, αλλά θα πρέπει να γίνει την κατάλληλη -χρονικά και ψυχολογικά- στιγμή , ώστε να υπάρξουν οι λιγώτερες απώλειες στο ορθόδοξο πλήρωμα.

Στη συνέχεια ο γέροντας μου μίλησε για τη μεγάλη πιθανότητα πολέμου με τη Τουρκία και κατέληξε με τη πρόγνωση ότι "ο Θεός τελικά θα βγάλει καλό με όλα αυτά..." Τον ενημέρωσα τότε για την επίσκεψη του Πατριάρχη στη συναγωγή των εβραίων καθώς και την ανταλλαγή δώρων με αυτούς και τότε εξεπλάγη σφόδρα! Μάλιστα θα έλεγα , ότι έδειξε μεγάλη απογοήτευση έως και απέχθεια... Τον έβλεπα δηλαδή καθαρά να αποστρέφει το πρόσωπό του , για να μη φανεί η έκφρασή του στο άκουσμα του εβραιο-πατριαρχικού συναπαντήματος! Είναι λοιπόν ηλίου φαεινώτερον , ότι το παράνομο θράσος του "αγαπητικού και οικουμενιστικού μασσωνισμού" δοκιμάζει εξαιρετικά επώδυνα ακόμη και τις πλέον έσχατες αντοχές της χριστιανικής μακροθυμίας.

Συμπεραίνω λοιπόν αγαπητέ Κωνσταντίνε, ότι οι ορθόδοξοι -ακόμη-Αγιορείτες πατέρες επικροτούν λίαν ασμένωςτην "ομολογία", αλλά δεν κινούνται "χειρουργικά" εναντίον της οικουμενιστο-μασσωνικής φατρίας, επειδή περιμένουν είτε την επίσημη ψευδένωση είτε το "μπάμ" με τους Τούρκους και τα λοιπά προφητευθέντα γεγονότα... Βλέπεις δεν έχουμε μόνο τη παλαιά αλλά και τη "τρίτη" Ρώμη στο κεφάλι μας να σκεφτούμε....

Τον δεύτερο γέροντα , δηλαδή τον γέροντα Γαβριήλ δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω τίποτε, γιατί μπαίνοντας στο κελλί του μαζί με άλλους,... ξεχάστηκα με αυτά που τους έλεγε, ώστε ετοιμάστηκα να φύγω χωρίς να αντιληφθώ ,ότι είχα πάει για ένα σκοπό συγκεκριμμένο! Μου το υπενθύμησε όμως εκείνος λέγοντάς μου: "εσένα σου έχω δώσει αυτό;". Και μου πρότεινε ένα φυλλάδιο που απαντάει ακριβώς σε αυτό που ήθελα να τον ρωτήσω, ότι δηλαδή η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ΜΙΛΗΣΕ για τον ΑΜΚΑ με την υπ. αριθμ. 2641/1998 απόφασή της!

Aδελφέ Ιουστίνε, σε ευχαριστώ!
Θα ήθελα να σου μεταφέρω με την ηλεκτρονική γραφίδα,
όλο το νοητικό ψηφιδωτό των συναισθημάτων μου και των σκέψεών μου
από την ευλογημένη σου επίσκεψη στο περιβόλι της Παναγίας μας και τον αγιοπνευματικό λόγο των Γερόντων,
αλλά στερούμε τοιούτου χαρίσματος...

Νάσαι πάντα καλά.

Ο Κύριος και η Παναγία Μητέρα Του και μητέρα όλων μας, να σε ευλογούν πάντα!

Κορυφή

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 17, 2009 4:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφη: Τετ Μάιος 27, 2009 6:48 pm
Δημοσ.: 138
Να θυμαστε οι πατερες του Αγιου ορους δεν μας ξεχνουν
οπως και οι εδω πατερες
οπως ο Σεραφειμ πειραιως
θα παλεψουνε για την ορθοδοξια μας
κριμα σε αυτους που βιαστικανε να την κοπανησουνε απο την εκκλησια μας

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 17, 2009 5:06 pm 
Dimitris έγραψε:
οπως και οι εδω πατερες
οπως ο Σεραφειμ πειραιως

Γεια σου λεβέντη Δημήτριε!

Έτσι είναι όπως τα γράφεις!!!

Εντός της Εκκλησίας --της Οποίας Κεφαλή είναι ο Χριστός μας--, και αγώνα
μαζί με τον πιστό Κλήρο και Λαό!

Κορυφή

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 17, 2009 8:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφη: Σάβ Ιουν 27, 2009 8:49 pm
Δημοσ.: 32
Μωραινει Κυριος ον βουλεται απωλεσει.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 17, 2009 9:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Dimitris έγραψε:
οπως και οι εδω πατερες
οπως ο Σεραφειμ πειραιως
Οι περισότεροι προσκύνησαν τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.Την μέρα της Κρισης θα δούμε τελευταίους πρώτους και πρωτους τελευταίους."Οι κληρικοί θά γίνουν οι χειρότεροι καί οι ασεβέστεροι τών όλων". ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 57 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενο

Contact Us | Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: