| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ? |
| ΝΑΙ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΑ |
|
81% |
[ 9 ] |
| ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΑ |
|
0% |
[ 0 ] |
| ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΩ |
|
18% |
[ 2 ] |
| ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕ ΤΙΠΟΤΑ |
|
0% |
[ 0 ] |
| ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Σύνολο Ψήφων : 11 |
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
p.stylianos κορυφαίο Μέλος

Συμμετάσχουν: 09 Φεβ 08 Δημοσιεύσεις: 201 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 7:39 pm Θέμα δημοσίευσης: ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ |
|
|
| ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ.
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Κωνσταντίνος Απλό Μέλος

Συμμετάσχουν: 28 Μάϊ 08 Δημοσιεύσεις: 68 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 7:57 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πιστεύω ότι η ειλικρινή μετάνοια έρχεται αυθόρμητα....και είναι τόσο έντονη που νιώθουμε ότι θέλουμε να κλάψουμε...... Όταν κάνουμε μια αισχρή πράξη (οποιασδήποτε φύσεως) και αφού την έχουμε ΗΔΗ κάνει πούμε στον εαυτό μας δεν έπρεπε.......πιστεύω ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα, δηλαδή η κατανόηση της αμαρτίας... Η μετάνοια έρχεται μετά...... Τουλάχιστον στον εαυτό μου, αυτό βλέπω. Πιστεύω ότι ο πιο σωστός τρόπος που θέλει ο ΘΕΟΣ, αν το αμάρτημα είναι εις βάρος άλλου (καταλαλιά, φθόνος, ζήλια κλπ) να το εξομολογούμαστε πρώτα στον/στην ίδιο/ίδια και μετά στον πνευματικό......... Είναι μεγάλη λύτρωση να πεις σε κάποιον "ξέρεις κάτι? έκανα αυτό και ήταν λάθος μου, συγχώρεσε με!"..... Τώρα αν το αμάρτημα είναι πιο πολύ βλαβερό για εμάς τους ίδιους (πονηρός λογισμός, αισχρή πράξη......................), τότε πρέπει με ταπεινότητα κάπου αθόρυβα και χωρίς εξωτερικές ενοχλήσεις να μιλάμε απευθείας στο Θεό και να λέμε τι κάναμε και ότι δεν έπρεπε να το κάνουμε.... Και πάλι μετά στον πνευματικό... Το να είσαι μπροστά σε άλλους ανθρώπους που σε απασχολούν και απλά να σκεφτείς ότι έκανες λάθος, νομίζω δεν αρκεί... Πρέπει ΜΟΝΟΙ μας να προσευχόμαστε και να ζητάμε ΕΛΕΟΣ.......... ΔΥΣΤΗΧΩΣ αδελφέ Στυλιανέ, στην μετάνοια κάνω μόνο το πρώτο βήμα... Εξομολόγηση προς άλλο πρόσωπο ή προς τον Θεό (αν αφορά μόνο εμένα το αμάρτημα).....σε Πνευματικό όχι ακόμα. Δεν ξέρω αν ο Θεός θα με συγχωρήσει έτσι. Πιστευώ όμως ότι μετανιώνω πραγματικά για πολλές πράξεις μου... Το ΒΙΩΝΩ. Είναι σημαντικό αυτό. Αύριο θέλω να κοινωνήσω αλλά πάλι είχα πονηρούς λογισμούς....ελπίζω να δεχτώ το Θείο δώρο και να μην βγει εις βάρος μου......  _________________ Ο Ιησούς επέλεξε τους Έλληνες για ευλογημένο λαό. Κρατήστε την ταυτότητα σας, αποκόψτε την δαιμονολατρία και ασπαστήτε τον Χριστό!
|
|
|
 |
Κωνσταντινα Σ Απλό Μέλος
Συμμετάσχουν: 15 Φεβ 08 Δημοσιεύσεις: 135
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 9:20 pm Θέμα δημοσίευσης: Ολοι οφείλουμε να έχουμε μετάνοια και να την εκδηλώνουμε.... |
|
|
| Και το καλύτερο εκτός από τη λύπη και την εξομολόγηση στον πνευματικό είναι να κάνουμε το αντίθετο από αυτό που κάναμε.Η μετάνοια χρειάζεται και καρπούς νομίζω για να είναι ειλικρινής και ευάρεστη στο Θεό.
|
|
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 9:53 pm Θέμα δημοσίευσης: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ |
|
|
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ
ΟΤΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΥΠΑΡΟΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ.
ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΓΧΩΡΗΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΑΕΙ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΟΝ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ Η ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.
ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΗ.
ΕΥΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ
|
|
|
 |
Κωνσταντινα Σ Απλό Μέλος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 10:21 pm Θέμα δημοσίευσης: Αυτό το πιστεύω και εγώ ,ότι δεν πρέπει ... |
|
|
| Να βρίσκουμε δικαιολογίες αλλά πάντοτε να είμαστε ταπεινοί απέναντι του θελήματος του Θεού και να αναγνωρίζουμε ότι είμεθα αμαρτωλοί...ολοι οφείλουμε να κάνουμε το σωστό και να αναγνωρίζουμε ότι σφάλουμε...Και να εξομολογουμεθα,να κοινωνούμε,και όπου είναι δυνατόν να αποκαθιστούμε το αμάρτημα,ειδικά αν πρόκειται για αδικία που κάναμε σε άλλον κάνοντας το αντίθετο από αυτό που κάναμε...Θέλει κόπο και δάκρυα η μετάνοια,το κακό όμως είναι αλλού...Έχουμε θάρρος μεγάλο όταν αμαρτάνουμε και μεγάλη ντροπή όταν έρθει η ώρα να μετανοήσουμε...Και δεν σκεπτόμαστε ότι θα κριθούμε κάποια μέρα και ούτως ή άλλως και ποτέ να μην τιμωρηθούμε στη γή,στον ουρανό σίγουρα θα λάβουμε τον όποιο μισθό μας κατά τα έργα μας...Και κυρίως ο χρόνος δεν μας ανήκει,μόνο το σήμερα...Αυριο μπορεί και να μην ειμαστε σε θέση ούτε από το κρεβάτι μας να σηκωθούμε...Εσείς τι λέτε πατέρα στυλιανέ ?
|
|
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 10:37 pm Θέμα δημοσίευσης: ΣΚΕΨΕΙΣ |
|
|
ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ.
ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ???
ΠΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ??
ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ??
ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ??
Η ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ??
ΛΙΓΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
|
|
|
 |
Κωνσταντινα Σ Απλό Μέλος
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 05, 2008 5:25 pm Θέμα δημοσίευσης: Εκείνο που βλέπω εγώ καθημερινά είναι ότι οι περισσότεροι |
|
|
| Εχουν φτιάξει μια θρησκεία στα μέτρα τους...Εντάξει ο Θεός αγαπάει,αλλά όπως και ο Χριστόδουλος σωστά το αυτεξούσιο που ο ίδιος ο Θεός μας έδωσε σημαίνει και ευθύνη...Οταν λοιπόν απορρίπτουμε τις εντολές του Θεού είτε δια λόγων είτε δια έργων κάποια στιγμή θα έρθουν και οι συνέπειες,είτε σε αυτή τη ζωή ,είτε στην Αλλη...Ο κόσμος όμως τη λέξη ευθύνη την έχει διαγράψει από το λεξιλόγιό του...Ευθύνη δέν έχουν οι ιερείς μόνο,έχουμε και εμείς,γιατί ο καθένας μας καθημερινά καλείται από διάφορα γεγονότα που του τυχαίνουν να επιλέξει αν θα ακολουθήσει το δρόμο του Θεού ή του άλλου ...Και επειδή ακριβώς οι άνθρωποι αρέσκονται στο να βρίσκουν δικαιολογίες και να παραχαιδεύουν τον εαυτό τους γι αυτό και κατά την ταπεινή μου γνώμη ξεφεύγουν από όσα δίδαξε ο Θεός...Εσείς τι λέτε ?
|
|
|
 |
antonios Site Admin

Συμμετάσχουν: 08 Ιαν 08 Δημοσιεύσεις: 4335
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 06, 2008 7:49 am Θέμα δημοσίευσης: Re: Εκείνο που βλέπω εγώ καθημερινά είναι ότι οι περισσότερο |
|
|
| Κωνσταντινα Σ έγραψε: |
| Εχουν φτιάξει μια θρησκεία στα μέτρα τους...Εντάξει ο Θεός αγαπάει,αλλά όπως και ο Χριστόδουλος σωστά το αυτεξούσιο που ο ίδιος ο Θεός μας έδωσε σημαίνει και ευθύνη...Οταν λοιπόν απορρίπτουμε τις εντολές του Θεού είτε δια λόγων είτε δια έργων κάποια στιγμή θα έρθουν και οι συνέπειες,είτε σε αυτή τη ζωή ,είτε στην Αλλη...Ο κόσμος όμως τη λέξη ευθύνη την έχει διαγράψει από το λεξιλόγιό του...Ευθύνη δέν έχουν οι ιερείς μόνο,έχουμε και εμείς,γιατί ο καθένας μας καθημερινά καλείται από διάφορα γεγονότα που του τυχαίνουν να επιλέξει αν θα ακολουθήσει το δρόμο του Θεού ή του άλλου ...Και επειδή ακριβώς οι άνθρωποι αρέσκονται στο να βρίσκουν δικαιολογίες και να παραχαιδεύουν τον εαυτό τους γι αυτό και κατά την ταπεινή μου γνώμη ξεφεύγουν από όσα δίδαξε ο Θεός...Εσείς τι λέτε ? |
Κωνσταντινα θα πρέπει να απορίψεις την γεροντολαγνεία σου για να δεις καποια πράγματα ως έχουν ο Χριστόδουλος μας έφερε τον αιρετικό Πάππα και τον προσκύναγε και έτρεχε μαζί του σε συμπροσευχές.Σύνερθε γιατί θα χαθείς απο ολα αυτά.Αυτά έκαναν και έλεγαν οι Άγιοι πατέρες???ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ,γιατι τους ακολουθεις??Ποιός έχει κάνει ολα αυτά τα Σούργιελα που γυρνάνε απο εδω και εκει ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥΣ;Mας πάνε στην κόλαση αδιαβαστους??ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΛΕΕΙ...βλεπεις εσύ κανέναν απο ολους αυτούς καμμία σχέση με Αγίους??Οι Άγιοι ήταν ετοιμοι και πάθαιναν για τον Θεό μας.Αυτοί τι σχέση έχουν;;Aσε λοιπόν την γεροντολατρεία σου και κάνε έργο θετικό... _________________ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ
|
|
|
 |
Κωνσταντινα Σ Απλό Μέλος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 06, 2008 5:57 pm Θέμα δημοσίευσης: Μην είσαι αυστηρός μαζί του...Καλός ήτανε.... |
|
|
Αυτά που λέω είναι αλήθεια...Μας δίδασκε ευθύνη...Μας μάθαινε ότι ειμαστε υπεύθυνοι για όσα κάνουμε...Σήμερα ποιός έχων δημόσια αρχή,και ιδίως πολιτική μας λέει για ευθύνη ?Να περάσουμε καλά μας διδάσκουν όλοι...Και ναί,θέλω να κάνω και εγώ έργο θετικό,τι όμως ,θα μπορούσες να μου δώσεις καμιά ιδέα?Και μην τα χώνεις στο Χριστόδουλο,πολλοί τον πηγαίνουμε ΄και τώρα ακόμα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κωνσταντινα Σ στις Δευ Οκτ 06, 2008 9:52 pm, 1 φορά |
|
|
 |
antonios Site Admin

Συμμετάσχουν: 08 Ιαν 08 Δημοσιεύσεις: 4335
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 06, 2008 7:56 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Μην είσαι αυστηρός μαζί του...Καλός ήτανε.... |
|
|
| Κωνσταντινα Σ έγραψε: |
| Αυτά που λέω είναι αλήθεια...Μας δίδασκε ευθύνη...Μας μάθαινε ότι ειμαστε υπεύθυνοι για όσα κάνουμε...Σήμερα ποιός έχων δημόσια αρχή,και ιδίως πολιτική μας λέει για ευθύνη ?Να περάσουμε καλά μας διδάσκουν όλοι...Και ναί,θέλω να κάνω και εγώ έργο θετικό,τι όμως ζουζουνάκι μου ?Και μην τα χώνεις στο Χριστόδουλο,πολλοί τον πηγαίνουμε ΄και τώρα ακόμα. |
Nτίνα μου δεν είμαι ζουζουνάκι σου,να μην δημιουργουνται εντυπώσεις και δεύτερον δεν κατάλαβες όσα είπα πρίν ο χριστοδουλος ειχε και καλα σαν άνθρωπος αλλα 'επεσε και σε τραγικά σφάλματα με το να σαλιαρίζει με τον αιρετικό Πάππα και τους άλλους.Ξέρεις τι λένε οι Άγιοι πατέρες;H είσαι μόνο χριστιανή του ΙΝΤΕΡΝΕΤ με ριζωμένη γεροντολατρεία??Τώρα που έφυγε ο χριστόδουλος τρέχεις πίσω απο τον Αμβρόσιο λες και αυτός θα σε βάλει στον Παράδεισο.Οπου παπαδαριό απο πίσω και εσύ σύνερθε λίγο σε παρακαλώ στα λέω φιλικά...  _________________ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ
|
|
|
 |
Κωνσταντινα Σ Απλό Μέλος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 06, 2008 8:01 pm Θέμα δημοσίευσης: Ελα,εντάξει,δέν είσαι ζουζουνάκι,φίλος είσαι.... |
|
|
| Αλλά μην είσαι και εσύ τόσο σκληρός μαζί μου...Και ναί,με εκφράζουν ιερείς του κλίματος Χριστόδουλου...κακό είναι ?Δεν θα χαθώ,μη ανησυχείς...Καλά δεν τα πάω ?όσο γίνεται λέμε.
|
|
|
 |
Κωνσταντίνος Απλό Μέλος

Συμμετάσχουν: 28 Μάϊ 08 Δημοσιεύσεις: 68 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 06, 2008 9:22 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αντώνιε την Κωνσταντίνα δεν την ξέρω προσωπικά.... Αλλά μην κρίνεις αδελφέ.. Αν έχει άδικο θα το βρει απο εκεί που πρέπει.... Κι εσύ κοπελιά τι "ζουζουνάκι" μες την αγκαλιά της Παναγίας?? Τι το περάσαμε εδώ..??? Ήρεμα..  _________________ Ο Ιησούς επέλεξε τους Έλληνες για ευλογημένο λαό. Κρατήστε την ταυτότητα σας, αποκόψτε την δαιμονολατρία και ασπαστήτε τον Χριστό!
|
|
|
 |
Κωνσταντινα Σ Απλό Μέλος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 06, 2008 9:44 pm Θέμα δημοσίευσης: εντάξει,ζητώ συγνώμη,δεν ήταν σωστή η έκφραση που έγραψα... |
|
|
| Και του ζητώ συγνώμη του αδελφού αντώνιου και δημόσια γι αυτό,δεν θέλω να δίνω λάθος εντύπωση,για να ηρεμήσει τογραψα επειδή έκανε αυστηρή κριτική...Οσο για το τι θα βρώ και από που...Οταν πάω εκεί που πήγε ο Χριστόδουλος θα δούμε...είμαι μικρή ακόμα...
|
|
|
 |
ΖΗΣΗΣ Απλό Μέλος
Συμμετάσχουν: 01 Ιούλ 08 Δημοσιεύσεις: 67
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 07, 2008 12:27 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΥΛΑΒΗΣ ΠΙΣΤΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΛΙΓΟ "ΦΛΟΥ". ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑ. ΚΑΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ "ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ"......
ΤΕΛΟΣ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΠΙΣΤΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ......
ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΣ ΗΜΟΥΝΑ?
ΜΕΤΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΒΡΗΚΑ ΑΓΑΠΗ, ΒΡΗΚΑ ΑΙΣΙΔΟΞΙΑ, ΒΡΗΚΑ ΦΩΣ, ΒΡΗΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΑΓΑΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΥΣΙΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Η ΘΥΣΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΜΗΔΕΝ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ". ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
|
|
|
 |
|