Ημερομηνία Παρ Μαρ 12, 2010 5:59 am

Contact Us | Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Welcome
Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρέα μας.
Ο Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση, η ελεύθερη έκφραση και η γνώση.
Εδώ συζητάμε τα πάντα γύρω απο την Oρθοδόξη Θεολογία και προσπαθούμε να λύσουμε κάθε προβληματισμό μας!!!
Ο ιστοχώρος λειτουργεί αφιλοκερδώς σε ερασιτεχνική βάση.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν!
Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος.
Η εγγραφή είναι δωρεάν .

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 29 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Ανακοίνωση από ένα νέο μέλος.
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 11, 2009 9:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφη: Κυρ Ιαν 04, 2009 8:46 pm
Δημοσ.: 70
Παρακαλώ όπως επιληφθεί η διαχειριστική ομάδα γα να σταματήσουν να με αποκαλούν ορισμένοι αιρετικό οι οποίοι δεν έχουν ιδέα πόσο πολύπλοκος και πλούσιος είναι ο Λόγος του Θεού. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσω και να χάνω τον χρόνο μου αναζητώντας τρόπους για να εξηγήσω αυτά που η φτώχεια του νου ορισμένων δεν μπορεί να διακρίνει. Εργάζομαι και έχω λίγο ελεύθερο χρόνο τον οποίο ΔΕΝ ΑΦΙΕΡΩΝΩ πλέον σε ανεγκέφαλους.

Με δεδομένο ότι ήρθα προσκεκλημένος και με δεδομένο ότι προτύτερα είχα αποχωρήσει από ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ, θέλω να συνεχίσω και να επικοδομώ πάνω στα θέματα τα οποία έχω ορίσει στον χώρο.

Οι συνετοί Χριστιανοί δεν αποκαλούν αιρετικό όποιον αναλύει έννοιες που δεν τις γνωρίζουν αλλά τις συζητούν με τον Πνευματικό τους οδηγό ή με Γέροντες στα Μοναστήρια ή με Γνώστες Καθηγητές Θεολογίας. Ο Χλευασμός από Ορθοδόξους εξισώνει αυτούς με τους χλευαστές του Κυρίου και αποτελεί και αυτός Αμάρτημα το οποίο ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. Έχοντας χλευαστεί εδώ από μέλη καταλαβαίνετε ότι η στεναχώρια μου ορίζει και σκέφτομαι να αποχωρήσω αν και θα ήθελα να προχωρήσω σε παραιτέρω ανάλυση της Κλίμακος.

Βλέπω με λύπη να υποπίπτουν πολλοί σε Αμαρτήματα επίκλησης του ονόματος του Θεού και κατά παράβαση Εντολής Αυτού, να μην επικαλούμαστε το Όνομα Αυτού χωρίς Λόγο. Ο Γέροντάς μου με δίδαξε να είμαι προσεκτικός ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ του Ονόματος Αυτού.

ΚΑΝΕΙΣ δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αλλά ΟΛΟΙ μαθαίνουμε λανθάνοντας συχνά. Μερικοί εδώ ανάγονται ως οι αλάνθαστοι που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και σε κάθε προσθήκη γνώσης η οποία αναιρεί την ΗΜΙΤΕΛΗ γνώση τους αποκαλούν τον απέναντι αιρετικό. Αυτό εγώ πλέον δεν μπορώ να το ανεχθώ.

Παρακαλώ για επικοδομητικό διάλογο διαφορετικά θα αναγκαστώ να αποχωρήσω αφήνοντας ένα email επικοινωνίας για όποιον θελήσει επιπλέον στοιχεία και διευκρινήσεις. Γυρίζω την πλάτη σε όσους παρουσιάζονται ως ξερόλες αφού είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να τους οδηγήσει κάποιος στην γνώση. Η κατάσταση αυτή του ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΥ ορίζεται από εγωισμό ο οποίος τρέφει την αλαζονία και την έπαρση η οποία οδηγεί στην Κενοδοξία. Η αλαζονία και η έπαρση ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ σε Ορθοδόξους χριστιανούς οι οποίοι οφείλουν να επιδυκνίουν ταπεινότητα η οποία μερικοι νομίζουν ότι εμφυτέυται στον άνθρωπο. Πιθανή αποχώρησή μου θα ορίσει την παρουσίαση ΜΟΝΟ του σταδίου της ταπεινότητας ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ των υπολοίπων σταδίων αφού ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΩΤΑ για να αναλύσω τα σχετικά τα οποία είναι ΠΛΗΡΩΣ αναλυμένα από τον Άγιο Ιωάννη τον Σιναΐτη, αλλά είναι δυσνόητος ο τρόπος γραφής με τον οποίο μας παρατιθενται. Ήθελα να απλοποιήσω λίγο την γραφή και ειλικρινά δεν εχω όρεξη πλέον να το πράξω. Ξέρω ότι θα βρω την δύναμη διαμέσω της προσευχής για να συνεχίσω αν το αποφασίσω.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 11, 2009 9:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Ιαν 08, 2008 2:48 pm
Δημοσ.: 6132
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 12, 2009 6:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Θα συνεχίσω με την τελευταία μου δουλειά που αποτελεί απλούστευση των εννοιών της Κλίμακος. Είναι μια προσπάθεια που κάνω με στόχο να οδηγήσω μερικούς καθηγητές και Ιερωμένους στην διδασκαλία της Κλίμακας με τρόπο ο οποίος θα έχει αποτελέσματα στην διδασκαλία εκδήλωσης των επιθυμητών αρετών, από τα άτομα τα οποία ΘΕΛΟΥΝ να πράττουν το θέλημα του Θεού ή απλά να αποδίδουν αγάπη. Έτσι οι Καθηγητές που έχουν διδακτικές δυνατότητες που εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ, μπορούν να επεκτείνουν περισσότερο την ανάλυση και να διδάξουν με περισσότερες λεπτομέρειες τα σχετικά χρησιμοποιώντας τα Κείμενα της διδασκαλίας του Κυρίου που είναι σχετικά, καθώς και τις αναλύσεις των Αγίων Πατέρων της εκκλησίας μας. Αν προχωρούσα σε μια εκτενέστερη ανάλυση αυτή θα όριζε την συγγραφή βιβλίου την οποία εγώ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ γιατί θα έπρεπε να δακτυλογραφώ για ώρες τις οποίες δεν μπορώ να διαθέσω. Είναι μια ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΩΘΗΣΗ που θέλω να δώσω εγώ ο ταπεινός δούλος του Κυρίου.

Από αυτά που θα καταχωρήσω για τα στάδια της Κλίμακας ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ λέξη σε άλλο χώρο και θέλω αυτός ο χώρος να έχει αυτήν την τιμή για πρώτη φορά. Στη συνέχεια θα τα αναδημοσιεύω σταδιακά στα δύο ιστολόγια που διατηρώ με τίτλο "Γλυκοχαράζει". Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίληψη περί ταπείνωσης η οποία έχει ήδη δημοσιευτεί αλλά εδώ θέλω να επεκταθεί και θα αναλυθεί λίγο περισσότερο.

Τέλος Δογματικά για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους:

Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα, παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων.
Και εις ένα Κύριον Ιησούν, Χριστόν, τον Υιόν τoυ Θεoύ, τον μονογενή, τον εκ του Πατρός γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων.
Φως εκ φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού, γεννηθέντα ου ποιηθέντα, ομοούσιον το Πατρί, δι’ ου τα πάντα εγένετο.
Τον δι’ ημάς τούς ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος ‘Αγίου και Μαρίας της Παρθένου και ενανθρωπήσαντα.
Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου Πιλάτου και παθόντα και ταφέντα.
Και αναστάντα την τρίτη ημέρα κατά φας Γραφάς.
Και ανελθόντα εις τούς ουρανούς και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός.
Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, ου της βασιλείας ουκ έσται τέλος.
Και εις το Πνεύμα το Άγιον, το κύριον, το ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των Προφητών.
Εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και αποστολικήν Εκκλησίαν.
Ομολογώ εν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών.
Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών.
Και ζωήν του μέλλοντος αιώνος.
’Αμήν.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 18, 2009 1:38 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Ανακοινώνω την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση.

Θα ολοκληρώσω την παρουσίαση της Κλίμακας και θα αποχωρήσω.
Δεν έχει νόημα η παρουσία μου εδώ και παρακαλώ να μην αποκλειστεί ΚΑΝΕΙΣ.

Η απόφαση μου αυτή έχει να κάνει με την απόφαση που είχα πάρει προ καιρού να μην ξαναμετέχω σε φόρουμ. Κάποιες καταχωρήσεις μου αδέσποτες και πάλι μπορεί να γίνουν αλλά θα είναι με μορφή ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ.

Εξηγώ ότι κάθε επεξήγηση που θα δίνω θα αποτελεί επανάλληψη όσων έχω ήδη πει και θα αποτελεί λόγος ο οποίος θα λαμβάνει μορφή πλύσης εγκεφάλου και αυτό εγώ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ, αφού θεωρώ ότι έχω απέναντί μου νοήμονες ανθρώπους.

'Οσοι θέλετε επικοινωνία μαζί μου ξέρετε που θα με βρείτε πλέον.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 18, 2009 6:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Πέμ Νοέμ 20, 2008 6:10 am
Δημοσ.: 11
Αδερφέ Γιώργη,

με το να αποχωρίσεις, δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα. Πολλές φορές λίγα λόγια και όταν πρέπει, είναι το καλύτερο. Λακωνικά. Και μέτα να προσεύχεσαι για τον εαυτό σου και όλους, να μας φωτίζει όλους ο Κύριος να μας ανοίγει τα πνευματικά μάτια, όλων μας. Όλοι αμαρτωλοί είμαστε, και με μένα τον πιο αμαρτωλό, οι οποίοι πέσαμε, και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω πάλι στο Θεό. Και γι΄αυτό μεσιτεύει ο Χριστός, να μας πάρει πάλι μαζί του. Αλλά μόνο με ταπείνωση, αγάπη, και συγχώρεση. Όλοι σε αυτόν τον αγώνα βρισκόμαστε. Αλλά μόνο ενωμένοι γίνεται η δουλειά, μέσω της Εκκλησίας του Κυρίου. Εάν βαδίζουμε και λάθος καμιά φορά, άμα υπάρχει η καλή διάθεση και η αγνή ψυχή που θέλει να μετανοήσει, ο Κύριος δίνει απλόχερα, και θα καθοδηγήσει, αυτός με τον τρόπο του. Γιατί ¨σοφία ανθρώπου, μωρία Κυρίου έστι.¨ Γι΄αυτό προσευχόμαστε.

Με αγάπη Χριστού,

Αμαρτωλός.

------------------------------------
Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ και Λόγε Θεού δια μέσω της Θεοτόκου, ελέησον και σώσον ΄μαι τον αμαρτωλό.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 18, 2009 8:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Φίλε μου

Η απόφαση μου είναι απόφαση η οποία ορίζει απουσία διαλόγου. Κάποιες στιγμές εκ των πραγμάτων θα αναγκαστώ να απαντήσω σε κάτι και θέλω κάποια στιγμή να καταφέρω να προσθέσω ορισμένα θέματα τα οποία δεν ξέρω πως. Θα κάνω μια πρόταση συνολική προς την ομάδα διαχείρησης όταν την ολοκληρώσω.

Δεν φεύγω από τον χώρο αλλά απλά δεν θα μετέχω σε διάλογο, γιατί βλέπω ότι ενώ προσπαθώ να ενημερώσω περί των εννοιών, υποπίπτουν πολλοί σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ που έχουν να κάνουν με την Άρση του λόγου του θεού από ΑΓΝΟΙΑ. Αποτελούν αυτά τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΝΟΗΜΑΤΑ για τα οποία ΟΛΟΙ πρέπει να ζητάμε να συγχωρεθούν αυτά.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 18, 2009 8:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφη: Σάβ Δεκ 27, 2008 10:49 pm
Δημοσ.: 16
Τοποθεσια: Πειραιάς
Aγαπητέ φίλε Γιώργη, με όλο το θάρρος και να με συγχωρείς, η φυγή δεν είναι λύση.. Να μείνεις και να παλεψεις με όλες τις συνθήκες που πιθανόν συναντάς..Είσαι Χριστιανός και ο αγώνας πρέπει να σε χαρακτηρίζει, όπως και όλους μας..

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 19, 2009 4:07 am 
Χωρίς σύνδεση
κορυφαίο Μέλος
κορυφαίο Μέλος

Εγγραφη: Δευτ Αύγ 04, 2008 2:45 pm
Δημοσ.: 285
Τοποθεσια: ΑΘΗΝΑ
Ο Λόγος έγινε Ανθρωπος για να βοηθήσει το πλάσμα Του να σωθεί.

Οι Άγιοι Πατέρες ακολούθησαν τον Λόγο του Κυρίου για να βοηθήσουν τους αδερφούς.

Όλοι αυτοί είχαν υπομονή γιατί ήθελαν να βοηθήσουν με λόγο και πράξη γιατι σκεφτόντουσαν την σωτηρία των ψυχών. Και αφου γνώριζαν ότι αυτά που λένε είναι σωστά, είχαν και ζήλο και υπομονή. Και ο λόγος τους ήταν αντίστοιχος. Δεν νομίζω ότι ο λόγος των, πλήγωνε τους άλλους, ούτε την ψυχή τους και ούτε τον εγωισμό τους. Κάτι τετοιο θα ειχε αντιστροφα αποτελεσματα, διακριση θελει.

Σκέψου το εξής σε παρακαλώ Γιώργη: Ποιος ο λόγος που δεν θέλουν κάποιοι να σε ακούσουν; Ποιος ο λόγος που σε πάνε κοντρα; Μηπως αυτά που λες είναι σωστα αλλά έχεις τον λαθος τρόπο να τα μεταδώσεις;

Εάν είσαι λαικός, τότε ο τρόπος σου, εμένα πρωσωπικά δεν μου αρέσει, εαν έχεις σχέση με κληρικούς ή είσαι μοναχός τότε και πάλι δεν μου αρέσει ο τρόπος σου. Αλλά όπως είπα, δικιά μου γνώμη. Εγώ αισθάνομαι ότι είσαι επιθετικός. Μου θυμίζεις αυτούς που λένε 'καλή μέρα' και εαν δεν ακούσουν και από τον απέναντι την φραση αυτή τα περνουν στο κρανίο και παραξηγούνται, διοτι δεν την λενε με την καρδιά τους και στην πραγματικότητα δεν εύχονται την ΚΑΛΗ μέρα τον απέναντι τους.

Πολλά απο τα σχόλια σου μου δειχνουν εγωισμό. "Εγώ τα ξέρω όλα και εσεις είστε Ξερόλες και δεν ξερετε τίποτα, δεν με ακουτε, ειστε αχριστοι, δεν αξίζετε να ασχοληθώ μαζί σας".

Αφού έχεις δικό σου σιτε τοτε ποιος ο λόγος που γράφεις στο σιτε του Αντώνη; Πες στον Αντώνη να κάνει παραπομπή στο σιτε του προς το δικό σου. Και οποιος θέλει διαβάζει.

Ο καυστικός λόγος πιάνει σε κάποιους όχι σε όλους. Γι αυτούς που πιστευεις ότι είναι Ξερολες, έχεις ποτέ προευχηθεί στον Θεό για να τους φωτίσει;

Κάποιος μου είπε ότι εισαι βαλτός. υπάρχει η τακτική να λες πολλές αλήθειες και να πετάς ένα ψέμα, το οποιο είναι πολύ μεγάλο και μιας που ο κοσμάκης δεν μπορεί να γνωρίζει εαν αυτό είναι αλήθεια ή ψέμα, ε, το πιστευει. Και αφού τα 10 είναι αλήθεια τότε και το 11το θα είναι αλήθεια.

Όσον αφορά τον Νοστράδαμο ή τον Μωάμεθ, και ο Σατανάς γνωρίζει πολλά και μεταδίδει και κατευθύνει.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 19, 2009 4:48 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Αύγ 11, 2008 7:49 am
Δημοσ.: 144
ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ γιωργη αιρετικε αρχιπλανεμενε!...ρε σαιντ πως ανεχεσαι και μιλας με εναν που δηλωνει χριστιανος ορθοδοξος και πιστευει το νοστραδαμο και τον μωαμεθ ως αγιος? μα ειναι δυνατον ??? ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ...που γραφει ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ? ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟς ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ!!! ενας αγυρτης και μισος ειναι και κανεις να μη διαβαζει το σαιτ του!!! δρομο αιρετικε ρωμαιοπαποκαθολικε αντιχριστιανε!! εδω ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ!!! ακου συμβασιλεας..χαχαχαχαχαχαχα
μονο 1 ψεμα πεταει φιλε σαιντ στα 10 που λεει ??? 5 ψεματα το λιγοτερο λεει στα 10 ...αν θελει να μεινει εδω τοτε πρωτα να μεινει στα ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ!!!! ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!
ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΑΚΟ ΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 19, 2009 7:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Για να δεις φίλε μου πόσο ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ είσαι σε πληροφορώ ότι είπα ότι ο Κύριος καθόσο ζούσε με θνητό σώμα ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ είχε ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ αλλά του ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. Ο Θεός απλά ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ο Κύριος να μπορεί να προβλέπει το μέλλον ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ με το θνητό Σαρκίο.

Όταν δεν μπορείς να κατανοήσεις τις απλές φράσεις και άλλα σου λένε και άλλα καταλαβαίνεις τότε πως θα μπορέσεις να κατανοήσεις τις δύσκολες Θεολογικές έννοιες και τον ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ και ΠΛΟΥΣΙΟ Λόγο του θεού;;;;;;;

Μείνε στην άγνοιά σου και λέγε ότι θέλεις. Ο Γιώργης ΠΑΝΤΑ θα σε αγαπάει και θα προσεύχεται για εσένα και για να σε ΦΩΤΙΣΕΙ ο Θεός.

Παρακαλώ να μην ενοχληθούν οι υπόλοιποι.

Φίλε μου Pascal

Είμαι Λαϊκός και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΙΕΡΕΑΣ οπότε δεν έχω πρόθεση να διδάξω. Έχω φωτογραφία μου στο ιστολόγιο.

Τις υπολοιπες κατηγορίες θα τις προσπεράσω.

Θα ολοκληρώσω την δουλειά που ξεκίνησα με την Κλίμακα και θα σας αδειάσω την γωνιά.

Ήρθα προσκεκλημένος από τον διαχειριστή και θα τιμήσω την πρόσκληση.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ να μεταδώσω γνώση σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να την δεχθούν. Ήδη σας έδωσα αρκετές πληροφορίες και στο ιστολόγιό μου υπάρχουν ακόμη περισσότερα για όσους ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΓΝΩΣΗ.

Κλείνω με την αρχή του χαιρετισμού ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ Μοναχών που την γνωρίζουν.

Ας είναι Ευλογημένο το Όνομά Του.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 19, 2009 7:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Συχνά θεωρούν ΠΟΛΛΟΙ ότι έχω πει ένα μεγάλο ψέμα αλλά μπορεί αυτή να είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ την οποία ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ όταν ειπώθηκε από τον Άγιο Νεκτάριο ή από τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό ο οποίος έφυγε πληγωμένος στην ερημιά όπου ΚΑΙ ΕΚΕΙ δεν βρήκε την ησυχία του.

Πως μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ όταν αυτή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ από την κακή γνώση που έχει δεχθεί;;

Φίλε μου Pascal σκέφτηκες ποτέ ότι γίνομαι καυστικός γιατί ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ όταν με λένε αιρετικό;;;;;;

Σκέφτηκες ποτέ ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ για να επαναλαμβάνω τα ίδια;;;;;

Σκέφτηκες ποτέ ότι έχω να αντιμετωπίσω μία ΣΤΕΙΡΑ ΑΡΝΗΣΗ όταν το σωστό θα ήταν να τίθονται ερωτήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να αποκαλύψουν το ψέμα ή την αλήθεια όσων έχω πει;;;;;;

Όποιος θεωρεί ότι αυτά που λέω δεν στέκουν μπορεί να ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ την αλήθεια ή να προσπεράσει ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.

Συνεχίζω τον χαιρετισμό των Μοναχών.

Ευλογημένο το Όνομα του Κυρίου.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 19, 2009 10:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Αύγ 11, 2008 7:49 am
Δημοσ.: 144
δεν του απαγορευτηκε!! απο ποιον του απαγορευτηκε? απτον πατερα ? ο χριστος δεν εκανε χρηση τον δυναμεων του θες να πεις...οχι οτι του το απαγορεψε ο πατερας! εχει διαφορα!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 19, 2009 10:30 pm 
ΓΙΩΡΓΗΣ Χ.Ι. έγραψε:
Συχνά θεωρούν ΠΟΛΛΟΙ ότι έχω πει ένα μεγάλο ψέμα αλλά μπορεί αυτή να είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ την οποία ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ όταν ειπώθηκε από τον Άγιο Νεκτάριο ή από τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό ο οποίος έφυγε πληγωμένος στην ερημιά όπου ΚΑΙ ΕΚΕΙ δεν βρήκε την ησυχία του.

Πως μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ όταν αυτή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ από την κακή γνώση που έχει δεχθεί;;

Φίλε μου Pascal σκέφτηκες ποτέ ότι γίνομαι καυστικός γιατί ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ όταν με λένε αιρετικό;;;;;;

Σκέφτηκες ποτέ ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ για να επαναλαμβάνω τα ίδια;;;;;

Σκέφτηκες ποτέ ότι έχω να αντιμετωπίσω μία ΣΤΕΙΡΑ ΑΡΝΗΣΗ όταν το σωστό θα ήταν να τίθονται ερωτήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να αποκαλύψουν το ψέμα ή την αλήθεια όσων έχω πει;;;;;;

Όποιος θεωρεί ότι αυτά που λέω δεν στέκουν μπορεί να ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ την αλήθεια ή να προσπεράσει ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.

Συνεχίζω τον χαιρετισμό των Μοναχών.

Ευλογημένο το Όνομα του Κυρίου.
Ο Σωστός Χριστιανός κάθεται και εξηγεί και βοηθάει με λόγια τον αδερφό του και δεν λέει αν δεν ακούσεις ή αν έχεις άλλη άποψη εγώ δεν σου μιλάω...

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 19, 2009 10:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Το έκανα και το ξανακάνω αν και δέχομαι ΕΞΥΒΡΙΣΕΙΣ αφού με αποκαλείτε ΑΚΟΜΗ αιρετικό. Σας παρέπεμψα στον στίχο 7 του δεύτερου κεφαλαίου στην Προς Εβραίους Επιστολή η οποίος ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΟΛΕΣ τις απαντήσεις που έδωσα στον Pascal.

Δεν μπορώ να σας οδηγήσω σε μελέτη με το ζόρι. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Αλλά ΚΥΡΙΩΣ πρέπει να διαβάζετε ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ και ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΤΕ κάθε κείμενο που θα πέσει στα χέρια σας.

Δεν ήρθα για να διδάξω. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ για αυτό. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ και μου πήρε δύο ώρες για να βρω τον στίχο που θα τεκμηριώσει τις αναφορές μου στην συζήτηση με τον Pascal. Δεν έχω τόσο χρόνο ελεύθερο και δεν ξέρω απέξω και ανακατωτά την Καινή Διαθήκη.

Ήρθα απλά να προσθέσω ορισμένα θέματα τα οποία ΕΣΕΙΣ θα πρέπει να εμπλουτίσετε ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ, αλλά είδα Ο ΜΟΝΟΣ που εργάζεται είναι ο Αντώνης για το χατήρι του οποίου είμαι ακόμη εδώ.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 19, 2009 10:51 pm 
Ευλογημένο να είναι αδερφέ ας φιλιωθούμε ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί

Κορυφή

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 29 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Contact Us | Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: