Ημερομηνία Τετ Μαρ 17, 2010 10:35 pm

Contact Us | Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Welcome
Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρέα μας.
Ο Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση, η ελεύθερη έκφραση και η γνώση.
Εδώ συζητάμε τα πάντα γύρω απο την Oρθοδόξη Θεολογία και προσπαθούμε να λύσουμε κάθε προβληματισμό μας!!!
Ο ιστοχώρος λειτουργεί αφιλοκερδώς σε ερασιτεχνική βάση.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν!
Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος.
Η εγγραφή είναι δωρεάν .

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 65 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Αδυναμία συναλλαγής με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 5:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Ιαν 08, 2008 2:48 pm
Δημοσ.: 6143
16.03.2009

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) ΑΕ
Αιόλου 86
10232 Αθήνα

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)
Κηφισίας 1-3
11523 Αθήνα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ελευθερίου Βενιζέλου 21
10250 ΑΘΗΝΑ

Θέμα: Αδυναμία συναλλαγής με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λόγω παράνομης απαίτησης επεξεργασίας προσωπικών μου δεδομένων χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση μου

Είμαι πελάτης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος εδώ & 2 δεκαετίες.. Κατά τη διάρκεια του χρονικού αυτού διαστήματος εισερχόμουν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος σε όλη την επικράτεια ελευθέρως & για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής μου ο υπάλληλος απαιτούσε την επίδειξη του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας για την ολοκλήρωση των συναλλαγών μου με την Τράπεζα είτε αφορούσε εμένα προσωπικά ως πελάτη είτε κατάθεση χρημάτων υπέρ τρίτων. Σήμερα στις 16.03.2009 προσήλθα για συναλλαγή στο υποκατάστημα της ΕΤΕ της γειτονιάς μου στη διασταύρωση των οδών Αγίου Μελετίου & 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) & διαπίστωσα ότι για την είσοδο στο κατάστημα έπρεπε να εισέλθω σε ειδικά σχεδιασμένο κουβούκλιο μέσα στο οποίο να κοιτάξω μια κάμερα και εν συνεχεία να εισέλθω στην τράπεζα. Επειδή αρνήθηκα να υπακούσω στις φωνητικές οδηγίες που με καλούσαν να κοιτάξω στην κάμερα, πλησίασε υπάλληλος της Τράπεζας πίσω από το γυάλινο τζάμι του κουβουκλίου & με ενημέρωσε προφορικά ότι:
Είτε ακολουθώ τις φωνητικές οδηγίες να εστιάσω το βλέμμα μου στην κάμερα προκειμένου να απασφαλιστεί η κύρια πόρτα εισόδου στην Τράπεζα
Είτε πρέπει να αποχωρήσω διότι δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος συναλλαγών στο υποκατάστημα πλέον & οποιαδήποτε αναφορά μου οφείλει να λάβει χώρα αποκλειστικά στη Διοίκηση της ΕΤΕ.
Σημειώνεται δε ότι εγώ δε συναίνεσα στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων για να επιτρέψω στην Τράπεζα να τα συλλέξει ούτε ο υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είχε αναρτήσει απόφαση της ΑΠΔΠΧ για την επεξεργασία αυτών παρά μόνο εντολές στον τρόπο συλλογής τους.

Επειδή η ανωτέρω ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ προσβάλλει την προσωπικότητα μου & τη θρησκευτική μου συνείδηση (άρθρα 5 & 13 Συντάγματος) παραβιάζει τα προσωπικά μου δεδομένα (Ν.2472/1997) το δικαίωμα στην προσωπικότητα μου, τα χρηστά ήθη & την καλή πίστη βλάπτοντας παράλληλα μονομερώς καταχρηστικά & εις βάρος μου τη συμβατική μου σχέση με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΚ) & το τεκμήριο αθωότητας μου (Ποινικό Δικαίο) & ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΗΚΕΣΤΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ (ΤΥΦΛΩΣΗ) όπως αναφέρει σχετικά με την ιριδοσκόπηση ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σε σχετικό του δημοσίευμα http://www2.rizospastis.gr/storyPlain.do?id=4188459 «Μάλιστα, τονίζουν ότι ειδικά ενός τύπου λήψη βιομετρικών στοιχείων, η βιομετρική λήψη της ίριδας, ενέχει σοβαρούς κινδύνους καθώς μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τύφλωση εάν δε μετρηθεί σωστά.» (Συνημμένο 1)

ΖΗΤΩ:

- ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΔΠΧ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ - ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ , ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΔΠΧ ΕΝΤΟΣ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΣ & ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ-ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΕ Η ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΑΝ Η ΑΠΔΠΧ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Η ΜΑΚΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 50 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

- ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ-ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ Η ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Η ΜΑΚΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 50 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη παράνομη συλλογή προσωπικών δεδομένων έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα
http://blogs.sch.gr/tgiakoum/archives/854 19.08.2009
Ευχρηστία και ευγένεια ώρα μηδέν (καταγγελία για εγκατάσταση συστήματος φωτογράφησης-ιριδοσκόπησης σε υποκατάστημα της ΕΤΕ στην Αργυρούπολη) (Συνημμένο 2)
http://enet.gr/online/online_text/c=112 ... d=88780032
21.10.2008 Οι τράπεζες άρχισαν τις... αμερικανιές
-δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ για εγκατάσταση των συστημάτων σε υποκαταστήματα της ΕΤΕ στο Χολαργό, Πατησίων, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας & Χαριλάου Τρικούπη, τη Λ. Βουλιαγμένης κ.α. αλλά & στην Εμπορική & Γενική Τράπεζα στο οποίο αναφέρεται επί λέξει Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ερευνά ήδη το θέμα, έπειτα από αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών. Η Εθνική Τράπεζα αποφάσισε να εγκαταστήσει το νέο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου χωρίς να λάβει προηγουμένως την άδεια της Αρχής και προφανώς χωρίς να γνωστοποιήσει την πρόθεσή της αυτή! (Συνημμένο 3)
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... =45&t=6625
27.11.2008 Παραβίαση ιδιωτικότητας από Τράπεζες (καταγγελία για εγκατάσταση σε υποκατάστημα της ΕΤΕ στο Χαϊδάρι) Συνημμένο 4
http://salonicanews-astinomika.blogspot ... st_10.html
Κάμερες καταγράφουν πελάτες υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας
(καταγγελία & από Θεσσαλονίκη) Συνημμένο 5

Δεδομένου ότι έχουν παρέλθει πολλοί μήνες από τις πρώτες καταγγελίες στην ΑΠΔΠΧ & η ΕΤΕ συνεχίζει την παράνομη φωτογράφηση-ιριδοσκόπηση

Δηλώνω ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μου στις ημερομηνίες που ορίζει ο νόμος, επιφυλάσσομαι να ζητήσω ποινική διερεύνηση της αναφοράς μου από την Εισαγγελία για πράξεις ή παραλείψεις των μελών τόσο του Δ/Σ της ΕΤΕ όπως νόμιμα εκπροσωπείται όσο ενδεχομένως & των μελών του Δ/Σ της ΑΠΔΠΧ όπως νόμιμα εκπροσωπείται & παντός άλλου υπευθύνου πέρα από τυχόν αστικές ή διοικητικές αξιώσεις.

Αθήνα, 16.03.2009

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 6:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλός Αποστολέας
Απλός Αποστολέας
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Σάβ Δεκ 13, 2008 11:43 am
Δημοσ.: 301
Τοποθεσια: Thessaloniki
Ποιος ειναι αυτος που εκανε αυτην την καταγγελια ρε Αντωνιε;
Παιρνεις καθε τι το ανωνυμο και το καταχωρεις εδω;
Τι ειναι το φορουμ;

Να γραψης τα στοιχεια αυτου του κυριου. Που φοβαται την καμερα ο δειλαιος.
Δεν μας παρατανε ολοι οι αρρωστοι;;;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 7:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

alexandros έγραψε:
Ποιος ειναι αυτος που εκανε αυτην την καταγγελια ρε Αντωνιε;
Παιρνεις καθε τι το ανωνυμο και το καταχωρεις εδω;
Τι ειναι το φορουμ;

Να γραψης τα στοιχεια αυτου του κυριου. Που φοβαται την καμερα ο δειλαιος.
Δεν μας παρατανε ολοι οι αρρωστοι;;;
Είναι γνωστός μου και αν θές να βρείς ποιος είναι ελα σε επαφή με

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) ΑΕ
Αιόλου 86
10232 Αθήνα

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)
Κηφισίας 1-3
11523 Αθήνα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ελευθερίου Βενιζέλου 21
10250 ΑΘΗΝΑ

ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ;ΣΕ ΤΙ ΣΕ ΟΦΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙS ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 7:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://agiooros.freeforums.org/topic-t2777.html#9033

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 8:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Νοέμ 10, 2008 10:36 pm
Δημοσ.: 87
...βρε Αλέξανδρε θα μας τρελάνεις;....εσύ δηλαδή δεν φοβάσαι κάμερες και δεν σε ανησυχεί να σου κάνουν ιριδοσκόπηση;...πλάκα μας κάνεις;..σε λίγο θα μας πεις οτι όσοι δεν θα θέλουν το σφράγισμα και θα αντιδρούν είναι δειλοί;...

χιλιες φορές δειλοί και ασφράγιστοι παρά ατρόμητοι και σφραγισμένοι του σατανά ....

μου θυμίζεις τους 5-10 χριστιανούς στα χρόνια του Αγίου Πολυκάρπου, που το "παίζαν" ατρόμητοι και πήγαν ευθαρσώς να δηλώσουν Χριστιανοί ορθόδοξοι και όταν αντίκρυσαν τα μαρτύρια και τα βασανιστήρια αμέσως δείλιασαν, υπέκυψαν και τελικά θυσιάσαν στα είδωλα...ενώ αντίστροφα Άγιος Πολύκαρπος απέφευγε όσο του ήταν δυνατό...κρυβόταν...και όταν ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να αποφύγει το μαρτύριο τότε με δύναμη εκ του Αγίου Πνεύματος μαρτύρησε και Αγίασε....

καλή η ανδρεία αλλά όχι με τον Διάβολο...με τα πάθη σου και τον εαυτό σου ναι...αλλά όχι με τους αντίχριστους...

ΕΛΕΟΣ....

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 8:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

..εχω να καταγγείλω κάτι επιπρόσθετα...όλο και πληθαίνουν τα "μπλοκαρισμένα" ΑΤΜ...σε πάρα πολλές τράπεζες...δεν είναι τυχαίο...έχει σχέση με το παραπάνω που περιγράφει ο αντώνιος...θα σε αναγκάσουν με εύσχημο τρόπο να εισέρχεσαι αυτοπροσώπως στην τράπεζα για να κάνεις οποιαδήπωτε ανάληψη..αφού με το μηχάνημα δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις άνετα τις οικονομίες σου...επίσης η Πειραιώς έχει μειώσει το όριο του ποσού που μπορείς να "αναλήψεις" απο ΑΤΜ απο 1200€ στα 600€ απροειδοποίητα...πληθαίνουν (σχεδόν μέρα παρα μέρα) οι βλάβες στα μηχανήματα πολλών τραπεζών......σχεδόν τα περισσότερα καταστήματα έχουν τοποθετήσει το διαμερισματάκι με κάμερα και ιριδοσκόπο..και όσοι έχουν άγνοια "φακελώνονται" ανύποπτα...ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ...

ήδη έχω πονηρευτεί πολύ και σκέφτομαι να αφαιρέσω όσες οικονομίες έχω...να απεμπλακώ εντελώς απο τράπεζες....ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...

....δεν ξέρω τι ξημερώνει αυριο....

αυριο χτυπάνε ομαδικά πτώχευση και δεν αναγνωρίζουν τίποτα απο τις καταθέσεις σου και τις οικονομίες σου...σε αναγκάζουν να περάσεις για φακέλωμα και να τρώς με κουπόνι που θα σου δίνουν εκείνες (οι τράπεζες)...αμφιβάλει κανείς για το αδίστακτο των τραπεζών;...για την στεγνή τοκογλυφία και ανηθικότητα των συναλλαγών τους;...και μεθαύριο το κουπόνι γίνεται τσιπάκι ή σφράγισμα...

ήδη το αδίστακτο του πράγματος φαίνεται....και σας πληροφορώ για κάτι ακόμα...αν πας να κάνεις ανάληψη σε ρωτάνε απρεπώς και αδιάκριτα τι τα θές τα χρήματα...δημιουργούν "κόμπλες" όταν τα ποσά είναι μεγάλα...και σε βγάζουν την πίστη αν δηλώσεις οτι θέλεις να κλείσεις ένα λογαριασμό...να διαγραφείς...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...να αφαιρέσεις όλο το ποσό και να διαγραφεί ο λογαριασμός...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...σου λένε κράτα τον και ας μην έχει τίποτα μέσα...
μήπως είναι προδρομικές καταστάσεις Αντιχρίστου...;;;;;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 9:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλός Αποστολέας
Απλός Αποστολέας
Άβαταρ μέλους

ΑΚΕΡΜ
θα αφησουμε επιτελους τις γελοιοτητες και να ασχοληθουμε σοβαρα με την πνευματικη μας ζωη;
Ποια ιριδοσκοπησι ειναι σφραγισμα; Τι βλακειες λετε ρε παιδια; Ολα υποπτα τα θεωρειτε.
Δηλαδη γεμισε ο τοπος ληστες να μην λαβη μετρα η Πολιτεια;
Τι φοβαται ο χριστιανος με ολα αυτα; Μηπως εχουμε βρωμικη ζωη και τρεμουμε τα παντα;
Αν μας τρομαζουν τα παντα να παμε για φουνταρισμα.
Ολα τα θεωρουμε σφραγισματα και βλακειες.
Οι πατερες της εκκλησιας που δεν λενε τιποτα γι αυτα λειψοι ηταν;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 10:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

..ΟΚ Αλέξανδρε...τα βλέπεις σαν γελοιότητες...
πάντως σου εύχομαι όταν θα έρθει η σειρά σου να τα δεχθείς τότε να ανοίξουν τα μάτια σου και να καταλάβεις οτι τελικά δεν είναι γελιότητες...

τώρα αν οι πατέρες λένε τίποτα για αυτά...δεν θα σε απαντήσω...δεν ξέρω τι διαβάζεις και τι δεν διαβάζεις...

αν θέλεις μπορείς να δεις την χειρόγραφη επιστολή του π. Παϊσίου...τι έλεγε για τις ταυτότητες...

...και να καταλάβεις οτι δεν είναι γελιότητες επιτέλους...

πολύ τηλεόραση βλέπεις πάντως...και νομίζεις οτι όλη η κοινωνία έχει γεμίσει ληστές και τρομοκράτες...οπότε καλά κάνει το κράτος και σε ελέγχει πλήρως...
έτσι λέγαν και τους αμερικανούς μετά την 11η/9....και καθαρίσαν ολόκληρα κράτη...αλλά τελικά κανέναν τρομοκράτη δεν βρήκαν...

δικαίωμά σου να δεχθείς τα πάντα...και να συνεχίσεις την πνευματική σου ζωή...δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...αρκεί να μην σφαγιστείς κοιμώμενος...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 10:24 pm 
alexandros έγραψε:
ΑΚΕΡΜ
θα αφησουμε επιτελους τις γελοιοτητες και να ασχοληθουμε σοβαρα με την πνευματικη μας ζωη;
Ποια ιριδοσκοπησι ειναι σφραγισμα; Τι βλακειες λετε ρε παιδια; Ολα υποπτα τα θεωρειτε.
Δηλαδη γεμισε ο τοπος ληστες να μην λαβη μετρα η Πολιτεια;
Τι φοβαται ο χριστιανος με ολα αυτα; Μηπως εχουμε βρωμικη ζωη και τρεμουμε τα παντα;
Αν μας τρομαζουν τα παντα να παμε για φουνταρισμα.
Ολα τα θεωρουμε σφραγισματα και βλακειες.
Οι πατερες της εκκλησιας που δεν λενε τιποτα γι αυτα λειψοι ηταν;

Συμφωνώ 100% μαζί σου!

====================================================================================================================

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 10:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλός Αποστολέας
Απλός Αποστολέας
Άβαταρ μέλους

Επιτελους ΣΙΛΒΕΡ
να παρω μια αναπνοη μαζι σου.
Που θα παη αυτη η αρρωστη καταστασι;
Μεχρι και Εσφιγμενιτες αντιχριστολογοι κατεβηκαν.
Δεν ξερω τι να πω. Παραφρονησαμε.
Βλεπω εγκαταλειψι Θεου και πτωσι...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 10:48 pm 
alexandros έγραψε:
Επιτελους ΣΙΛΒΕΡ
να παρω μια αναπνοη μαζι σου.
Που θα παη αυτη η αρρωστη καταστασι;
Μεχρι και Εσφιγμενιτες αντιχριστολογοι κατεβηκαν.
Δεν ξερω τι να πω. Παραφρονησαμε.
Βλεπω εγκαταλειψι Θεου και πτωσι...

Καθόλου περίεργο, δεν αγαπάνε τον ευλογημένο λαό του Ισραήλ,

και τους εγκατέλειψε ο Κύριος
:) :) :)

====================================================================================================================

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 16, 2009 11:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

...έυγε αδέφλια...τα παίρνω πίσω όλα...αφού σας βλέπω συμφωνούντες....δεν φοβάμαι ούτε εγώ τίποτα...μπορεί όντως να υπερέβαλα λίγο...

φαντάσου τώρα Αλέξανδρε που συμφώνησες με Silver να σου βγω εσφιγμενίτης και να αρχίσεις με μένα πόλεμο...

όχι εντάξει....ο Πονηρός είναι ο εχθρός...εμείς αδέλφια...

αρκεί να μην μας πάρει ο ύπνος και δεν καταλάβουμε (πιστευοντας οτι όλα είναι συνωμοσίες) οτι μας σφράγισαν εμμέσως οπότε λόγω συνήθειας πάρουμε και το βασικό σφράγισμα....

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 17, 2009 1:02 am 
akerm έγραψε:
...έυγε αδέφλια...τα παίρνω πίσω όλα...αφού σας βλέπω συμφωνούντες....
φαντάσου τώρα Αλέξανδρε που συμφώνησες με Silver

Φίλε akerm, συμφώνησε μαζί μου είπες;

Δηλαδή τώρα πιστεύει ότι οι Ισραηλίτες είναι κατά σάρκα αδελφοί μας; :D :D

Κοίταξε φίλε μου αλλαγή ο αδελφός μας :D

Χαίρομαι αφάνταστα, τουλάχιστον προς το παρόν.....

Νάσαι καλά!

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 17, 2009 7:55 am 
Χωρίς σύνδεση
Απλός Αποστολέας
Απλός Αποστολέας
Άβαταρ μέλους

Αγαπητε ΣΙΛΒΕΡ

ολοι οι λαοί της Γης που πιστευουν στον Ιησου Χριστο,
είναι κατα πνεύμα αδελφοί μας εν Χριστω.
Τίποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.
Αυτο διδασκει η Ορθοδοξος Εκκλησία μας.
Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 17, 2009 9:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

καλά...έχω πάθει μεγάλη πλάκα...μένω άναυδος...

και με ένα ακόμα ζήτημα....δεν ξέρω αν το μάθατε οτι περίπου 20-30 μητροπολίτες αντέδρασαν ήδη στην απόφαση της Ιεράς συνόδου για τον Παντελεήμονα...και πάει για καθαίρεση ο Παντελεήμων...
επίσης ο Λαρίσης Ιγνάτιος έστειλε επιστολή ζητώντας συγνώμη για την πρώτη του ψήφιση υπέρ αθώωσης του Παντελεήμονα και οτι αλλάζει απόφαση...
το λέω μόνο και μονο για να καταδείξω οτι όταν το ποίμνιο αντιδρά με γνώμονα τον Λόγο του Θεού γίνονται θάυματα...και μεταστροφές απίστευτες...

και πάλι...

εύγε αδέλφια...

υ.γ. αδερφέ Silver δεν είναι καλύτερα να μη βάζεις τα προσωπάκια με τα γέλια;...λέω...μήπως θεωρηθεί ειρωνική ή περιπαικτική η πρόταση που προηγείται...
...αυτό το "τουλάχιστον προς το παρόν" τι το ήθελες;...τρώγεσαι και συ για διχογνωμίες μου φαίνεται...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 65 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Contact Us | Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: