Ημερομηνία Παρ Μαρ 12, 2010 6:00 am

Contact Us | Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Welcome
Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρέα μας.
Ο Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση, η ελεύθερη έκφραση και η γνώση.
Εδώ συζητάμε τα πάντα γύρω απο την Oρθοδόξη Θεολογία και προσπαθούμε να λύσουμε κάθε προβληματισμό μας!!!
Ο ιστοχώρος λειτουργεί αφιλοκερδώς σε ερασιτεχνική βάση.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν!
Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος.
Η εγγραφή είναι δωρεάν .

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 40 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3  Επόμενο

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ;
Nαί 27%  27%  [ 4 ]
Όχι 73%  73%  [ 11 ]
Σύνολο ψήφων : 15
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ;
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 2:38 am 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Ιαν 08, 2008 2:48 pm
Δημοσ.: 6132
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ; Η ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ?

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 2:39 am 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Ιαν 08, 2008 2:48 pm
Δημοσ.: 6132
Εικόνα

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 2:48 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφη: Τετ Οκτ 22, 2008 6:06 pm
Δημοσ.: 8
[font=Verdana][align=center]ΌΧΙ, ΚΙ ΕΓΏ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΚΆΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΈΝΗ Η ΑΚΡΙΒΉΣ ΧΡΟΝΙΚΉ ΣΤΙΓΜΉ.[/align][/font]

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 2:50 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Αύγ 11, 2008 7:49 am
Δημοσ.: 144
οχι και κρυπτογραφημενη .ΟΟΟΟΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ...ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΕ ΦΩΤΟ Ο ΑΝΤ ΩΝΙΟΣ?

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 2:51 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφη: Τετ Απρ 30, 2008 9:25 pm
Δημοσ.: 1
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΙ ΓΕΝΕΣΘΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΙΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 2:53 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

δεν εχουμε αναγκη απο ημερομηνιες αλλα ουτε και οι ημερομηνιες μας εχουνε αναγκη !! αυτο δε σημαινει οτι αν καποιος ψαξει δε μπορει να βρει το ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ....διαβαστε επιτελους τις φωτο πο ανεβαζει ο αντωνιος..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ.....ουδεις γνωριζει ειπε ο χριστος...αλλα γιατι το ειπε???? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΛΘΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ..Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ ΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ''ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΧΟΙΚΟΙ

Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 4:51 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφη: Τετ Οκτ 22, 2008 6:06 pm
Δημοσ.: 8
[font=Verdana]ΔΗΛΑΔΉ ΤΏΡΑ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ Ο ΥΙΌΣ; ΓΙΑ ΕΜΆΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΜΙΛΆΜΕ.[/font]

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 9:53 am 
Χωρίς σύνδεση
κορυφαίο Μέλος
κορυφαίο Μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τετ Μαρ 25, 2009 8:47 pm
Δημοσ.: 246
Τοποθεσια: ???
Καλημέρα οι εν Χριστό αδελφοί.

Κανένας δεν ξέρει το πότε θα ελθει. Και πρέπει εμεις να ειμαστε ετοιμοι.

Κύριε Ελεησον.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 3:32 pm 
Απόστολος Θωμ έγραψε:
Καλημέρα στους εν Χριστώ αδελφούς.

Κανένας δεν ξέρει το πότε θα ελθει. Και πρέπει εμεις να ειμαστε ετοιμοι.

Κύριε Ελεησον.

Λάθος φίλε μου!

Γιατί γράφεις : "κανένας δεν ξέρει" ;

Δεν διάβασες τον αδελφό μας, που ξέρει την χρονολογία; :D

Δεν μας είπε, τον μήνα, ημέρα και την ώρα, κ.λ.π., αλλά σιγά-σιγά

μην βιάζεσαι, θα κάνει τους υπολογισμούς του, και θα μας τα ανακοινώσει

όλα με κάθε λεπτομέρεια......

===================================================================================================================

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 4:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

και τη μερα ειπε ο θεος.....η πρωτη και ογδοη μερα της αναστασεως του ειναι η κυριακη....ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ....και χρονολογια βγαινει ακομα....
και ο υιος γνωριζει και ο πατηρ και το αγιο πνευμα γνωριζει ποτε θα ερθει ο χριστος στη γη ξανα για να μας κρινεΙ ζωντες και νεκρους
δεν ειναι δικοι μου οι υπολογισμοι...ειναι και δικοι σου.....διαβασε το βιβλιο του πατρος μαξιμου να καταλαβεις οτι η μερα και ο μηνας και το ετος βγαινουν ακριβως και ο κυριος μας ειχε δωσει σημεια....δε βγαινουν απο τους υπολογισμους του μαξιμου αλλα τα ιδια τα κειμενα ειναι φως φαναρι της ημερομηνιας που θα ερθει ο χριστος....
εσυ κολλας στο ετος ή στο οτι παντα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι ? οποτε και να ερθει ετοιμοι πρεπει να ειμαστε ..και δε χρειαζεται να τρομοκρατουμαστε....να μαστε καθαροι την ωρα που θα ερθει ο κυριος και ασε εμας τους πλανεμενους τα καΚΑ παιδια που δεν ξερουμε τι λεμε και κακως ''θετουμε'' ημερομηνιες...!!!
σιλβερ ειδες επεσα στην παγιδα του πονηρου επειδη ειμαι αμαρτωλος και ψηφισα ναι ο κυριος μας αφησε σημεια..και το εκανα γιατι παιρνω ποσοστα απτο μαξιμο ε? και επειδη γουσταρω να τρομοκρατω τον κοσμο ή ειμαι αιρετικος και θελω να βγαλω λεφτα να γινω πλουσιος? ασε το ειρωνικο σου υφος και οπως εγω σεβομαι εσενα που πιστευεις οτι τα κειμενα δε βγαζουν ημερομηνιες ασε εμενα να πιστευω σε λανθασμενες ημερομηνηες...εδω θα ειμαι και δε θα κρυφτω...2013 ο αντιχριστοςε εμφανιζεται ..2018 το τελος του κοσμου δηλαδη η δευτερα παρουσια !!! οσο σιγουρος εισαι οτι θα πεσω εξω τοσο σιγουρος ειμαι οτι θα πεσω μεσα...αλλα ξερω...τα ιδια λεγανε και για το 2000 και δεν εγινε τιποτα...δηλαδη ειμαι σαν τους πετηκοστιανους κατα τη γνωμη σου...

και το βιβλιο ο αντιχριστος ηλθεν γιατι στο λεω να το διαβασεις....ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΟΟΟΟΟΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ..ΜΑ ΟΟΟΟΛΟ
Α ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ....δηλαδη σου λεει στιχο .σελιδα και βιβλιο απο οπου πηρε το καθε χωριο για να πας διαπιστωσεις οτι ολα υπαρχουν...διαβασε και τα 33 κεφαλαια....και μετα κρινε τον πατερ μαξιμο....πες τι ειναι αυτα που λεει....μα δεν τα λεει εκεινος στο ξαναλεω δεν ειναι λογια δικα του....αυτος απλα τα συγκεντρωσε....δεν ειναι σαν τον λιακοπουλο που εμπιστευεται τους ραβινους και τα χαλκινα βιβλια και λεει οτι ο ανθρωπος φτιαχτηκε απο τους ελοχιμ

και το ξεκαθαρισαμε.....ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ''ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ'' ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ''ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ'' ????
ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΟΥΔΕΙΘΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ...δεν σε ψεγω ..ολοι κανουμε λαθη....αλλα ασε τις ειρωνειες για τους υπολογισμους και τους προυπολογισμους....ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ..ΔΕ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ...ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ..ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ....
δε σου λεει κανεις να το δεχτεις....διαβασε το βιβλιο και απερριψε το.....ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ..ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ...ΕΙΤΕ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2018 ΕΙΤΕ ΤΟ 2058
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ...ΟΙ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΑΣΤΗΡΙΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣ? ΜΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ .....ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ......ΑΝ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ..ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ? ΣΕ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ?
αλλα τι στα λεω ολα αυτα? αφου ξερω τι θα πεις...οτι ειναι ψευδοπροφητης ο πατερ μαξιμο και θελει να κονομησει...αυτα ομως δεν ειναι επιχειρηματα......ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ Η ΜΕΡΑ..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΟΛΛ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ?

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 7:31 pm 
IHSOU_ELEHSON_ME έγραψε:
ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΣ? ΜΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ .....ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ......

Γλυτώσαμε από τον Τρισμέγιστο Ερμή, τώρα για τις αμαρτίες μας

θα υποφέρουμε από τον Τρισμέγιστο.. Μάξιμο!

Ταλέπωρε άνθρωπε όλοι οι αιρετικοί στηριζόμενοι στην Αγία Γραφή

όπως και ο π. Μάξιμος, έκαναν τις αιρέσεις!

Και εγώ στηριζόμενος στην Αγία Γραφή σου αποδεικνύω ότι είμαστε κατά σάρκα

Ισραηλίτες, θα με πιστέψεις; Αν είσαι αφελής, σίγουρα θα με πιστέψεις...

Ο Θεός ο ίδιος να εμφανισθεί στον π. Μάξιμο δίδοντάς του ημερομηνία,

και πάλι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι 100% ότι θα γίνει επειδή το είπε ο Θεός!!!

Πως πέφτουν θύματα οι άνθρωποι που δεν μελετούν την Αγία Γραφή, και δίνουν

την δυνατότητα σε Χριστέμπορους να τους εκμεταλεύονται.....

====================================================================================================================

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 7:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Νοέμ 10, 2008 10:36 pm
Δημοσ.: 87
συμφωνώ με Silver...

ένα σημείο να θίξω...πως ενώ ο Άγιος Κύριλλος που μίλησε στις κατηχήσεις του για τον Αντίχριστο έχει πει οτι θα "αποκαλυφθεί" που σημαίνει οτι ενώ μπορεί να βρίσκεται στον δημόσιο βίο μέχρι να ανακυρήξει εαυτόν Θεό (προσωπικό σχόλιο: μάλλον στον Ναό του Σολομώντος που θα κτιστεί) κανείς δεν θα ξέρει οτι θα πρόκειται για αυτόν...και μάλιστα θα πλανηθούν πάρα πολλοί εκλεκτοί...και μετά απο 3,5 χρόνια ακολουθεί η Δευτέρα Παρουσία αφού ο Αντίχριστος δεν θα γνωρίσει θάνατο αλλά όπως είναι θα βληθεί στο πυρ το εξώτερον το ητοιμασμένο τω Διαβόλω και τους αγγέλους αυτού, απο τον ίδιο τον Κύριο ερχόμενο μετα δόξης απο τον ουρανό....πως ο αδερφός και ο π. Μάξιμος αναφέρει την εμφάνισή του 5 χρόνια πριν την Δευτέρα Παρουσία;...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 9:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

εχεις διαβασει ΕΣΥ καλυτερα την καινη διαθηκη απο τον πατγερ μαξιμο ??/
σε προκαλωωωωωωω...να πας να συζητησεις μαζι του...ΑΝΤΕ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΧΙ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ
Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ..ΕΣΥ ΤΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΣ?ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ....αντε παγαινε απο δω που θα το παιξεις περισσοτερο διαβασμενος απτο μαξιμο...τα πιστευεις αυτα που λες? τ να μου αποδειξεις αυτο για τη σαρκα που ειπες..ΜΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ..ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ.,.θα φωναζει ο πατερ μαξιμος οπως τοτε ο νωε και εσυ θα γελας

θα κανει εκπομπη στο ιντερνετ και θα φωναζει ο αντιχριστος ηλθεν και εσυ θα καθεσαι να γελας..δεν πειραζει...εσυ εχεις να χασεις....ειμαι και ταλαιπωρος επειδη μιλαω για τον αντιχριστο...Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ..''ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ..ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ''αυτος εισαι και θα ταχθεις με τον αντιχριστο ..δε βλεπεις τι γινεται γυρω σου με το παγκοσμιο νομισμα που πανε να περασουν ? ο μαξιμος το περναει το νομισμα? μα καλα κριθαρακι εχεις στα ματια σου? ολα στον αντιχριστο οδηγουνε ..τον ετοιμαζουνε...μα που ζεις?εσυ εισαι δεν ξερεις τι λες..ο πατερ μαξιμος ξερει παρα πολυ καλα τι λεει

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 9:36 pm 
IHSOU_ELEHSON_ME έγραψε:
εχεις διαβασει ΕΣΥ καλυτερα την καινη διαθηκη απο τον πατγερ μαξιμο ??/
σε προκαλωωωωωωω...να πας να συζητησεις μαζι του...ΑΝΤΕ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΧΙ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ
Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ..ΕΣΥ ΤΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΣ?ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ....αντε παγαινε απο δω που θα το παιξεις περισσοτερο διαβασμενος απτο μαξιμο...τα πιστευεις αυτα που λες? τ να μου αποδειξεις αυτο για τη σαρκα που ειπες..ΜΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ..ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ.,.θα φωναζει ο πατερ μαξιμος οπως τοτε ο νωε και εσυ θα γελας

θα κανει εκπομπη στο ιντερνετ και θα φωναζει ο αντιχριστος ηλθεν και εσυ θα καθεσαι να γελας..δεν πειραζει...εσυ εχεις να χασεις....ειμαι και ταλαιπωρος επειδη μιλαω για τον αντιχριστο...Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ..''ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ..ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ''αυτος εισαι και θα ταχθεις με τον αντιχριστο ..δε βλεπεις τι γινεται γυρω σου με το παγκοσμιο νομισμα που πανε να περασουν ? ο μαξιμος το περναει το νομισμα? μα καλα κριθαρακι εχεις στα ματια σου? ολα στον αντιχριστο οδηγουνε ..τον ετοιμαζουνε...μα που ζεις?εσυ εισαι δεν ξερεις τι λες..ο πατερ μαξιμος ξερει παρα πολυ καλα τι λεει

Ταλαίπωρε, θύμα των επιτηδείων...

Ξέρει ο π. Μάξιμος καλύτερα την Αγία Γραφή από μένα;

Την παίζω στα δάκτυλα, λίγοι μπορούν να βγουν μπροστά μου!

Γι' αυτό τα περισσότερα που γράφω είναι αιρετικά!

Εγώ και ο π. Μάξιμος έχουμε ένα κοινό πράγμα :

Δεν έχουμε ταπείνωση, και γράφουμε συνεχώς κάνοντας τον έξυπνο...

Εκείνος στα βιβλία και στα παράθυρα, και εγώ σε καμιά 20σαριά φόρουμ (φόρα)....

Αν ήσαν έτσι οι άνθρωποι του Θεού!

===================================================================================================================

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 31, 2009 10:07 pm 
Silver έγραψε:

Ταλαίπωρε, θύμα των επιτηδείων...

Ξέρει ο π. Μάξιμος καλύτερα την Αγία Γραφή από μένα;

Την παίζω στα δάκτυλα, λίγοι μπορούν να βγουν μπροστά μου!

Γι' αυτό τα περισσότερα που γράφω είναι αιρετικά!

Εγώ και ο π. Μάξιμος έχουμε ένα κοινό πράγμα :

Δεν έχουμε ταπείνωση, και γράφουμε συνεχώς κάνοντας τον έξυπνο...

Εκείνος στα βιβλία και στα παράθυρα, και εγώ σε καμιά 20σαριά φόρουμ (φόρα)....

Αν ήσαν έτσι οι άνθρωποι του Θεού!

Αφού έχεις τόσε γνώσεις γιατί δεν πάς στον ΜΑΞΙΜΟ να σου φτιάξει κουστουμάκι δεν θα βλεπεις την πόρτα να φύγεις απο τις απαντησεις του.ΛΙΓΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΑΠΤΕΙ

Κορυφή

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 40 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3  Επόμενο

Contact Us | Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: