Ημερομηνία Πέμ Δεκ 17, 2009 5:18 pm

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Welcome
Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρέα μας.
Ο Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση, η ελεύθερη έκφραση και η γνώση.
Εδώ συζητάμε τα πάντα γύρω απο την Oρθοδόξη Θεολογία και προσπαθούμε να λύσουμε κάθε προβληματισμό μας!!!
Ο ιστοχώρος λειτουργεί αφιλοκερδώς σε ερασιτεχνική βάση.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν!
Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος.
Η εγγραφή είναι δωρεάν .

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 10 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 15, 2009 3:11 am 
Λέγομε Χαρης που με αναγκασατε για τεχνικούς λόγους που εσείς ξερετε να κάνω άλλ εγραφη με το όνομα Ευριπίδης. Και όμως το όνομα Χάρης βρίσκεται στην λίστα σας αλλά δεν μπορούσα να προχωρίσω μέσα. Να μην κρίψω τα χρόνια μου είμαι στα Ϊντα, και μένω στην Αυστραλία.
Ανδιαφέροντα μου είναι περί Αγιων Γραφών και τα ιστορκά γενικά

Ευχαριστώ για το καλώςσόρησμα

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 26, 2009 5:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος

Εγγραφη: Κυρ Ιούλ 26, 2009 4:09 pm
Δημοσ.: 16
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 15 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 26, 2009 6:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Κορυφαίος Αποστολέας

Εγγραφη: Κυρ Νοέμ 30, 2008 6:23 pm
Δημοσ.: 980
xaralambos123 έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 15 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ

Καλωσόρισες Χαράλαμπε!

Χαρά μας να σε έχουμε στην παρέα μας!

Ό,τι απορία έχεις ρώτησε, μην ντρέπεσαι, και όποιος ξέρει
θα απαντά.

Νάσαι πάντα καλά!

==================================================================================================================

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 12:13 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος

Εγγραφη: Δευτ Οκτ 05, 2009 6:13 pm
Δημοσ.: 3
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΙΜΑΙ 37 ΕΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΧΑΡΗΣ Η ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 12:47 am 
Χωρίς σύνδεση
Κορυφαίος Αποστολέας

Εγγραφη: Κυρ Νοέμ 30, 2008 6:23 pm
Δημοσ.: 980
=====================================================================================

ΣΤΑΥΡΟΣ έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΙΜΑΙ 37 ΕΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΧΑΡΗΣ Η ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ

Καλωσόρισες στην ομήγυρή μας Σταύρο!

Νάσαι πάντα καλά!

Εν Χριστώ,
Κώστας.

======================================================================================

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 09, 2009 11:25 am 
Χωρίς σύνδεση
Απλός Αποστολέας

Εγγραφη: Πέμ Μαρ 06, 2008 1:55 pm
Δημοσ.: 310
Τοποθεσια: ????????????????
Καλημέρα σας, λέγομαι Γεωργία ,είμαι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών και μέλος εδώ και αρκετό καιρό στη σελίδα σας. Αν και του Νέου Ημερολογίου, εκτιμώ και αγαπώ το ίδιο και τους Παλαιοημερολογίτες.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 09, 2009 12:19 pm 
Και εγώ με την σειρά μου σε καλωσορίζω, την ίδια γνώμη πιστεύω έχουν όλοι.
Χαίρουμε ιδιαίτερα όταν βλέπω να μπαίνουν κυρίες μέσα στο σαλόνι μας να ομορφαίνει
Και ερωτώ Γεωργία. Αν κάποιος του παλαιού σου βγάζει άχρηστο το δικό σου τι θα κάνεις;;
Έχεις μιλήσει από κοντα με τους ανθρώπους αυτούς;;
Και ενώ έρχονται για καφέ σπίτι ως πατριώτες και γίνεται η ερώτηση . Καλά όταν πεθάνω δεν θα έρθεις στην κηδεία μου;;
Θα περιμένουμε απέξω. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο εγώ. ¨Ολοι αυτοί είναι του παλαιού που άνοιξαν σαν μαγαζάκι μια εκκλησούλα και κάνουν προσηλυτισμό.
Οι κανονικοί του παλαιού έχουν αγάπη και συλλειτουργούν μαζί μας, και έχουν αλληλεγγύη
Κοίτα ¨Αγιο ¨Ορος Ιεροσόλυμα όλοι ένα σώμα. Και μάλιστα κάθε χρόνο κοντα το Πάσχα έρχονται από το Άγιο Όρος εδώ να βοηθήσουν τους δικούς μας στην εξομολόγηση που τότε έχει μεγάλη κίνηση

Κορυφή

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 09, 2009 12:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλός Αποστολέας

Εγγραφη: Πέμ Μαρ 06, 2008 1:55 pm
Δημοσ.: 310
Τοποθεσια: ????????????????
Προσωπικά, αγαπητέ, τους αφήνω να έχουν την άποψή τους. Δεν μπορώ να τους αντιπαθήσω, μόνο να λυπηθώ για όλη αυτή την αναταραχή που έχει προκύψει λόγω κάποιων αντιπαραθέσεων μεταξύ Παλαιοημερολογιτών-Νεοημερολογιτών. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό "σχισματικοί" για όλους εμάς του Νέου, τον θεωρώ άκρως προσβλητικό και υβριστικό, αλλά, απ΄την άλλη, προτιμώ να τους αγνοώ, όχι από απαξίωση, αλλά από καθαρή εμπιστοσύνη στην δικαιοκρισία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 09, 2009 1:48 pm 
gkou έγραψε:
Προσωπικά, αγαπητέ, τους αφήνω να έχουν την άποψή τους. Δεν μπορώ να τους αντιπαθήσω, μόνο να λυπηθώ για όλη αυτή την αναταραχή που έχει προκύψει λόγω κάποιων αντιπαραθέσεων μεταξύ Παλαιοημερολογιτών-Νεοημερολογιτών. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό "σχισματικοί" για όλους εμάς του Νέου, τον θεωρώ άκρως προσβλητικό και υβριστικό, αλλά, απ΄την άλλη, προτιμώ να τους αγνοώ, όχι από απαξίωση, αλλά από καθαρή εμπιστοσύνη στην δικαιοκρισία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Και μέχρι την Παρουσία του Χριστού θα περιμένεις να σου βρίζουν την πίστη σου;;
Μα τότε τα πάντα τελείωσαν δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο.
Η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός Το λέει και στο θέμα Η ΑΓΑΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΕ ΤΑ 17-Δένδρα. Μα και πολλοί άγιοι οι οποίοι δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια όταν του έθιγαν την Ορθοδοξία. Τότε είναι επιτακτική η ομολογία πίστεως. Αλλιώς θα πούμε αυτό που λέει ο Σωτηρόπουλος που αρκούνται μόνο σε προσευχή . Τους λέει λαμπαδες

Κορυφή

Θέμα δημοσίευσης: Re:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 09, 2009 3:20 pm 
xaralambos123 έγραψε:

Αν είσαι ο Χαράλαμπος που ξέρω δεν θα πω, έτσι τυπικά χάρηκα, αλλά είμαι όλος χαρά που ήρθες εδώ στην παρέα μας. Εγώ είμαι ο harrys1934- ¨Οπως με ξέρεις και από άλλα φόρουμ Εδώ είσαι ως Χαράλαμπος;; ¨η ως babis;; Και να κάνω την εισαγωγή για το άτομο σου αν και ξέρω δεν σου αρέσει.
Μπορεί να είναι 15-χρονών παιδί, αλλά έχει μυαλό γέροντα
Γιαυτό μην τον υποτημίσεται λόγω της ηλικίας του, γιατί γρήγορα θα δείτε ότι κάνατε λάθος

Κορυφή

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 10 δημοσιεύσεις ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για: