Ημερομηνία Πέμ Δεκ 17, 2009 4:59 pm

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Welcome
Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρέα μας.
Ο Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση, η ελεύθερη έκφραση και η γνώση.
Εδώ συζητάμε τα πάντα γύρω απο την Oρθοδόξη Θεολογία και προσπαθούμε να λύσουμε κάθε προβληματισμό μας!!!
Ο ιστοχώρος λειτουργεί αφιλοκερδώς σε ερασιτεχνική βάση.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν!
Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος.
Η εγγραφή είναι δωρεάν .

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 25 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

ΘΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ;
ΝΑΙ 75%  75%  [ 9 ]
ΟΧΙ 0%  0%  [ 0 ]
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ 8%  8%  [ 1 ]
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 8%  8%  [ 1 ]
ΙΣΩΣ 8%  8%  [ 1 ]
Σύνολο ψήφων : 12
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 666 ΣΗΜΕΡΑ-ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 01, 2009 4:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τετ Αύγ 12, 2009 1:33 pm
Δημοσ.: 10
Σε μια εποχή που όλα λειτουργούν κυριολεκτικά δαιμονισμένα,ο ανόητος και αφελής νεοέλληνας ζει βολεμένος με τις ανέσεις του αντιχρίστου και δέχετα τα πάντα αρκεί μόνο να μην ξεβολευτεί.Πρακτικά πολύ λίγοι θα σωθούν αφου όλοι μας είμαστε σαρκολάτρες και θέλουμε να βολευτούμε <<σε θέση-να παίρνουμε το μισθό>>.Δεν βλέπω κανέναν πρόθυμο να τα εγκαταλείψει όταν έρθουν τα χαλεπά χρόνια-που ήδη είναι,και να πάει να ζήσει με χορταράκια στο βουνό ή σε κάνα καλυβάκι και να πίνει νερό βρόχινο και σαλιγκάρια.Ακόμη και οι πάλαι ποτέ μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του αντιχρίστου ανήλουν στο παρελθόν.Αν συνεχίσουμε έτσι,σε λίγο δεν θα υπάρχουν ούτε οι σύλλογοι,ούτε οι ζηλωτές.Γιατί οι μέν σύλλογοι ταλανίζονται από πάσης φύσεως σκάνδαλα,οι δε ζηλωτές προτιμούν την έρημο της μετανοίας καθότι η επιρροή του κόσμου είναι ισχυρή ,και δεν μπορούν να κρατήσουν άλλο.Τι απομένει λοιπόν;Κάμποσοι χλιαροί χριστιανοί που το μόνο που πράτουν επί του πρακτέου είναι τρύπες στο νερό και τίποτα άλλο.Η πλειοψηφία και η μάζα το ηλίθιου αυτού λαού ψηφίζει συστηματικά τα κόματα της Μπίλντερμπεργκ και ακολουθεί τον τρόπο ζωής που επιβάλουν οι εβραίου δια των αντίχριστων ΜΜΕ΅

Τι κάνουμε τώρα εμείς:
1) Δεν περιμένουμε καμία βοήθεια πλέον από την επίσημη εκκλησία αφού έβγαλαν κατάπτυστη εγκύκλιο -βούτυρο στο ψωμί του αντιχρίστου που λέει...πάρτε τα όλα!:!!!
2)Αυτοοργανωνόμαστε και αναμένουμε τον χειρότερο διωγμό απο καταβολής κόσμου(σιωπηλός αλλά άγριος)
3) Εντοπίζουμε εναλακτικές περιοχές και τρόπους διαβίωσης χωρίς καμιά εξάρτηση από το σύστημα που εντελώς αυθαίρετα οικειοποιείται σήμερα τα πάντα.
4)Περιορίζουμε στο ελάχιστο την εξάρτησή μας απο τον λεγόμενο μοντέρνο τρόπο ζωής -Αυτός είναι η μεγάλη παγίδα.
5)Ζούμε ενάρετο βίο ώστε να μην σκοτίζεται ο νούς μας. Καταπολεμούμε τη γαστριμαργία καθώς ο αντίχριστος άρχεται από την γαστέρα!
6) Μελετάμε συνεχώς το ευαγγέλιο και τους πατέρες και έχουμε φόβο θανάτου
7 ) Α Δ Ι Α Λ Ε Ι Π Τ Ω Σ : ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 666 ΣΗΜΕΡΑ-ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 01, 2009 5:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος

Εγγραφη: Τρί Σεπ 15, 2009 8:33 pm
Δημοσ.: 56
Τοποθεσια: Trikala
Εγώ εδώ και ένα Μήνα έχω μετακομίσει στο Χωρίο μου ΜΟΝΙΜΑ, έφυγα από την Αθήνα. Δυστυχώς μου έχουν Βγάλει ήδη ΑΜΚΑ , αλλά όχι σε κάρτα αλλά σε ένα Χαρτί όπως είναι και το ΑΦΜ.
Έχω εδώ τους Κήπους και όλα τα σχετικά ( Προβατάκια κλπ) και δεν χρειάζομαι να αγοράσω τρόφιμα από Το Κέντρο της Πόλης.

Συνεχίζω για όσο γίνεται την ''αντίσταση'' και την ενημέρωση από το Κανάλι μου και από την Εκκλησία Κάθε Κυριακή.

Ο Χριστός και η Παναγία θας Μας Φυλάξουν, Πίστη και Προσευχή.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 01, 2009 8:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος

Εγγραφη: Σάβ Μάιος 16, 2009 3:18 pm
Δημοσ.: 109
Αντώνη(AnonymosEreynhths) μια χαρά σε βόλεψε ο Θεός...Εμείς να δούμε τι θα γίνουμε άμα αγριέψουν τα πράγματα.Μου φαίνεται θα τη βγάζω με τίποτε φυλλαράκια και θα κοιμάμαι με τις οχιές στα δέντρα αφού δεύτερο σπίτι σε χωριό δεν έχω :|

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 01, 2009 8:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος

Metal...Σκοτώθηκαν 2 Μέλη της Οικογένειας μου το Σεπτέμβριο, αυτό με ώθησε πιο πολύ να φύγω από την Αθήνα. Αν αυτό είναι το θέλημα του Θεού...τώρα δεν έχω λόγια...μετά δεν ξέρω.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 01, 2009 9:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος

Ώπα Αντώνη δεν το ξερα αυτό!Συγγνώμη αδερφέ εγώ νόμιζα για άλλους λόγους πήγες εκεί.Συγχώραμε αδερφέ και έχεις τα θερμά μου συλληπητήρια!

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 01, 2009 9:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος

Άλλα έγραψα στο στην σελίδα.Δεν μπορούσα να γράψω τον πραγματικό λόγο γιατί πολύ θα λέγανε αυτός κλαίγεται κλπ κλπ.
Ευχαριστώ πάντως να είσαι καλά.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 03, 2009 4:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Τακτικό μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Ιαν 19, 2009 4:11 pm
Δημοσ.: 185
ανωνυμε ερευνητη. τα συλληπητηρια μου και ολοθερμες ευχες ο Κυριος να αναπαυσει τις ψυχες τους.

δεν σε ξερω, ομως χαιρομαι πραγματικα αδελφε μου για σενα. πηρες την σωτηρια αποφαση. σιγα σιγα ο κλοιος σφιγγει...
Η Αγια Τριας να σε φυλλατει παντα

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 03, 2009 9:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Σεπ 01, 2009 1:35 pm
Δημοσ.: 16
Τα εχω σκεφτεί και εγω αυτα που λέτε αδερφοί Χριστιανοί.
Αν και εγω ειμαι παντρεμενος με 2 παιδια εχω αρχισει αγωνα κυριώς πρωσοπικο δλδ κατα των παθών μου αλλα και εχω κάνει και της σκέψεις του Δημήτρη.

Εαν και όταν έρθει η ώρα του σφραγίσματός εχω δηλώσει οτι θα πουλησω τα παντα η έστω και να αφησω τα πάντα ετσι και αλιως ολα αχρηστα ειναι και θα φύγω σε χωριο.

Εαν ειμουν ελευθερος θα το ειχα κάνει ειδη δεν το συζητάω ..

Θέλει προσοχη αδρερφοί μου να ειμαστε κοντα στον Κύριο μας με ανοιχτεί καρδιά και πιστευώ ο Κύριος να μας δειξει τον δρόμο για την σωτηρία.

Ανωνυμος παρακολουθω το κανάλι σου και σε ευχαριστω ιδιαίτερα για την ενημερωση ... τα συληπητήρια μου και απο εμενα ο Θεος να σου δίνει δύναμη που απο οτι βλέπω στην δίνει !!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 03, 2009 10:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος

Σας Ευχαριστώ πολύ όλους, Να είστε καλά και η Παναγιά να σας Φυλάει.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 03, 2009 11:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλός Αποστολέας
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Πέμ Αύγ 13, 2009 5:42 pm
Δημοσ.: 406
Τοποθεσια: Athens
Μου αρέσει που όλοι είναι σίγουροι πως θα απαρνηθούν τα πάντα για τον Χριστό, θα βγει εμμέσως ψευδής η Αποκάλυψη που λέει πως θα πλανηθούν ακόμη και οι εκλεκτοί. Φαίνεται πως στο φόρουμ ανήκει η αφρόκρεμα των εκλεκτών.

Εγώ απαντώ ίσως, με τη βοήθεια του Θεού να μην πλανηθώ κατ' αρχήν και στη συνέχεια να είμαι ικανός να απαρνηθώ τα πάντα, δεν είναι εύκολο να τρέφεσαι με ρίζες και νερό της βροχής στα κρύα τα βουνά το σκοτάδι που οι δορυφόροι θα είναι πιο δύσκολο να με εντοπίσουν. Θα πρέπει μάλιστα να πάρω μαζί μου και την οικογένεια και να τρέφω κι εκείνη εκτός κι αν προτιμήσει το σφράγισμα και μείνει πίσω...

Και αυτά φυσικά εφόσον έχω την υγεία και τη φυσική κατάσταση να μπορέσω να την κοπανήσω και δεν με ξεκάνει η βροχή και το χαλάζι πριν στρίψω στη γωνία του τετραγώνου.

Ευελπιστώ πως μέχρι να έρθει ο Αντίχριστος θα έχω αναχωρήσει και θα παρακολουθώ τα τεκταινόμενα από ψηλά.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 12:11 am 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος

Αν δείξεις καλή πίστη και σιδερένια θέληση ο Θεός λες να σε αφήσει έτσι εκεί που θα πας?Ούτε ΛΟΚατζήδες δεν την βγάζουν για τόσο πολύ καιρό όσο αναφέρεται στην αποκάλυψη.Με την προυπόθεση βέβαια να τα προλάβουμε τα γεγονότα αυτά.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 1:07 am 
Χωρίς σύνδεση
Απλός Αποστολέας
Άβαταρ μέλους

metaldiakos έγραψε:
Αν δείξεις καλή πίστη και σιδερένια θέληση ο Θεός λες να σε αφήσει έτσι εκεί που θα πας?

Εννοείς τον άλλο κόσμο :P;

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 1:16 am 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος

Όχι εννοώ τα βουνά που είπες.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 2:36 am 
Χωρίς σύνδεση
Απλός Αποστολέας
Άβαταρ μέλους

Αυτό μόνο ο Θεός το ξέρει.

Ευτυχώς ο Αντίχριστος μάλλον αργεί ακόμη, είναι πολλά τα σημάδια των καιρών που έχουν μείνει ανεκπλήρωτα, θα πρέπει όμως να κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να θωρακίσω τους απογόνους μου.

Κορυφή
 Προφίλ  

Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 04, 2009 2:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Σεπ 01, 2009 1:35 pm
Δημοσ.: 16
Μπορεί και να μην εχει και άδικο ο 666 και εγω το βλέπω λιγο δυσκολο να γινει στις μερες μας το σφράγισμα.

Οσο και να λεμε οτι ειρθε δεν ειρθε ακομη με την ενοια που ξέρουμε. Ακομη πιστευω οι περισσότεροι δεν θα δεχόταν να σφραγιστουν γιατι λιγο - πολυ η δικη μας η γενιά γνωρίζει. Θα ήταν ομως ποιο ευκολο να γινει μετα απο 50 χρόνια και ακομη ποιο ευκολο μετα απο 100 χρονια (συμφωνα με αυτα που βλέπουμε και ζούμε) αφου οι αθειστές αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και εαν γνωρίζω καλα ειναι το 10% παγκόσμια.

Και απο κάπου ακουσα οτι το σφράγισμα θα το ζητήσουμε δεν θα το πάρουμε με το ζόρι αυτο αληθέυει ???

εαν αληθευει εμενα μου λέει οτι αυτοι που δεν θα το πάρουν οχι οτι θα τους σκοτώσουν αλλα για να ζησουν θα περασουν πολυ δυσκολά χρόνια. Οπως καταλαβαίνετε δεν θα εχουν περιθλαψη και θα πρέπει να καλιεργούν γη και ζώα για να επιβιώσουν.

Αλλα και πάλι λέω οτι βλέπω τον κόσμο που ξέρω και ενημερώνω οτι δεν θα δεχτει κανενας το σφράγισμα ετσι όπως το καταλαβαίνουμε και το βλέπουμε σημερα με αυτήν την μορφή δλδ με το rfid.

Φανταστείτε να μας πουνε σημερα να πάμε να το βάλουμε... εσείς πόσοι πιστευεται οτι θα πάνε ???

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 25 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: