pascal έγραψε:
Γνώρισα έναν Μοναχό στο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά πριν δυο χρόνια και κάτι.
Αργότερα, τον αναγνώρισα στο κανάλι ΕΡΤ 3 σε μια εκπομπή αφιέρομα για τον π. Παίσιο.
Εκείνος ο Μοναχός το είπε και έδειξε το σημείο όπου είχε σπειρει ντοματιά και όπως είπε την ξερίζωσε.
Αγαπητέ Δημήτρη, αν είδες σε άλλο σημείο στο σιτε του Αντώνη έχω γράψει και εγώ αυτά που έγραψες εσύ.
Δεν ξέρω εάν τα έκανε, εάν τα είπε, εάν εάν εάν εάν ...
Ίσως κακώς που το έφερα ως θέμα στο σιτε.
Ίσως να ήταν πλανεμένος, ίσως να είναι Αγιος άνθρωπος.
Ίσως δεν έπρεπε να γράφουμε για άλλους εφόσον δεν είμαστε σίγουροι οι ίδιοι.
Με βάζετε σε σκέψη. Θα προσευχηθώ.
Ευχαριστώ. Καλή νύχτα.
Αγαπητε αδελφε πασχαλη ειδες σε καναμε να προσευχηθεις αραγε καλο καναμε .πλακα κανω οκ?
Στο θεμα μας τωρα..δεν εκανες φιλε κακο εδω ειμαστε για να ρωταμε ο ενας τον αλλον και να ενημερωνομαστε
οσο για τον πατερ παισιο τι λεει ο ενας και αλλος εγω δεν τον γνωρισα απλως κραταω το οτι ειτανε ενας συγχρωνος αγιος διοτι εκανε θαυματα τα οποια σιγουρα ειτανε εκ θεου και τα μαρτυρανε πολλοι.
οσο για τις ντοματιες ισως και να εινε ετσι, ισως δεν φτανανε για ολους οι ντοματες, και αντι να δωσει σε μερικους και να αδικισει αλλους να το εκανε αυτο.δεν ξερω
Κανε και για εμενα τον αχρειο και αμαρτωλο καμια προσευχη αδελφε μου Πασχαλη που προσπαθει αλλα δεν λεει να βαλει μυαλο