ΓΙΩΡΓΗΣ Χ.Ι. έγραψε:
Ησραήλ σημαίνει λαός του Θεού και λαός του Θεού είναι ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΛΑΟΙ.
Στην προς Εβραίους Επιστολή ο Απόστολος Παύλος λέει στους Εβραίους ότι ο εκλεκτός λαός του Θεού ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ και αυτός ο λαός δεν είναι άλλος παρά οι Έλληνες στους οποίους δεν είναι τυχαίο ότι έδωσε την ΠΑΝΑΞΙΑ Ελληνική γλώσσα.
Θα έρθουν μερικοί από τους εθελοτυφλούντες φανατισμένους πιστούς και θα αρχίσουν πάλι το αντιαιρετικό τους τραγούδι με το οποίο θα με εκνευρίσουν, αλλά ΟΤΙ ΧΤΙΖΩ εγώ το γκρεμίζουν μέ μια σπρωξιά και αναφέρομαι στον αγώνα μου ενάντις στην αρχαιολατρεία και το 12θεο αλλά και ενάντις στους άθεους, τον οποίο έχω κυρήξει εδώ και δυο χρόνια και ο οποίος λήγει σε δυο μήνες περίπου.
Αντώνη σε παρακαλώ να μην λαμβάνω ενημερωτικά emails για να μην έρχομαι στον χώρο σας. Διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα τα οποία είναι ΤΡΑΓΙΚΟ που δημοσιοποιούνται και αναφέρομαι σε επιστολές ανθρώπων οι οποιοι θα πρέπει να ντρέπονται που τις έγραψαν.
Σε λίγο θα σου δώσω μία πρόταση Θελατολογίας και δεν θέλω να με ελκύσει ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΠΙΣΩ. Σου είχα πει κάποτε ότι έχω αποσυρθεί από τα φόρουμ και αυτό δεν είναι ψέμα. Έχω απειροελάχιστες συμμετοχές πλέον ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο filosofia.gr πια. Εκεί συνδιαλλέγομαι με ελάχιστα άτομα πια αφού έχω απηυδήσει από τις συνομιλίες που με ανθρώπους που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Ούτε εγώ τα ξέρω όλα και αυτό είναι προφανές αλλά έλπιζα τουλάχιστον να συνδυαλλέγομαι με ανθρώπους που διαθέτουν έστω την ελάχιστη λογική.
Σε λίγο θα θέσω ένα νέο θέμα στις ενημερώσεις με το οποίο ΚΛΕΙΝΩ τον κύκλο μου εδώ. Είναι οι προτάσεις που σου υποσχέθηκα.
Γιώργο, έχω την εντύπωση, ότι χρειάζεσαι ξεκούραση αδελφέ μου.
Σε όλα τα γραπτά σου δεν διακρίνω καρπούς του Αγίου Πνεύματος :
χρηστότητα, ταπεινοφροσύνη, πραότητα, μακροθυμία (Κολασσαείς Γ:12 ).
Όταν διαβάζω τα κείμενά σου δεν έχουν ουδεμία σχέση με Αγιοπατερικά κείμενα,
και επί πλέον είσαι αιρετικός (οικουμενιστής και υπέρ της ένωσης υπό τον Πάπα! ).
Λοιπόν πορεύου εις οδόν ειρήνης αδελφέ!
====================================================================================================================