alexandros έγραψε:
Αγαπητε Αντωνη μου φαινεται οτι αρχιζεις να εκτραχηλιζεσαι. και να γινεσαι εσυ ενα παιδαρελι
αυστηρος τιμητης ανθρωπων που εχουν μια μεγαλη ιστορια αγννων εκκλησιαστικων.
Νομιζω οτι παρεξηγειτε πολλα πραγματα. Ποιος κοσμος χανεται; Και γιατι χανεται; Αν τον λυπασαι αυτον τον κοσμο,
αυτον τον καρναβαλολαο που γυρισε τα οπισθεν στον Κυριο και στην Εκκλησια και εσυ τον λυπασαι τοσο πολυ
κανε ότι και ο αγιος Κοσμας και συ. Αλλα δεν το βλεπω.
Μαζευεστε μονο εκει στις αιθουσες και καμνετε και λετε παλαβομαρες, οχι ομολογια. Χαζα πραγαμτα δηλαδη
αν κρινω απο τα ανακοινωθεντα που ειναι αποκυηματα φαντασιας και ανθρωπων με τρικυμια φρενων.
Για τις εκτρωσεις δεν γνωριζεις εσυ ποσο εγω αγωνιστηκα κατα το παρελθον, ουτε για τον οικουμενισμο
και για τον φιλοπαπισμο οταν δεν μιλουσε κανενας οψιμος"αγωνιστης".
Οσον αφορα τα σκανδαλα κληρικων που συνεχεια τσαμπουνας, αν εχεις στοιχεια και τεκμηρια,
φερτα μου να αγωνιστουμε μαζι. Αν δεν εχεις, που αυτο πιστευω οτι συμβαινει,
σιωπα πεφιμωσο γιατι μπορει να πας ακομα και...φυλακη.
Δεν είπα ότι έχω τεκμήρια για κάποιον λέω αυτά που όλH η Ελλάδα ακούει και πήγανε να φιμώσουν οι ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ,Μου αρέσει που αντιδράς αλλά η αντίδραση πρέπει να είναι σε όλα.Και όλα αυτά που λές παλαβομάρες τα έκανε κάποτε και ο ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,θυμάσαι που είχα παραλύσει η ΑΘΗΝΑ τότε με την ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΝΚΕΝ;ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ;