Ημερομηνία Πέμ Δεκ 17, 2009 5:51 pm

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Welcome
Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρέα μας.
Ο Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση, η ελεύθερη έκφραση και η γνώση.
Εδώ συζητάμε τα πάντα γύρω απο την Oρθοδόξη Θεολογία και προσπαθούμε να λύσουμε κάθε προβληματισμό μας!!!
Ο ιστοχώρος λειτουργεί αφιλοκερδώς σε ερασιτεχνική βάση.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν!
Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος.
Η εγγραφή είναι δωρεάν .

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 89 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Eίστε υπέρ ή κατά των καμερών;
Yπέρ 17%  17%  [ 3 ]
Κατά 61%  61%  [ 11 ]
Δεν με απασχολεί... 22%  22%  [ 4 ]
Σύνολο ψήφων : 18
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Eίστε υπέρ ή κατά των καμερών;
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 18, 2009 7:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Ιαν 08, 2008 2:48 pm
Δημοσ.: 5775
Eίστε υπέρ ή κατά των καμερών;και πείτε μας το γιατί.....

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Eίστε υπέρ ή κατά των καμερών;
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 18, 2009 8:50 pm 
Χωρίς σύνδεση
Κορυφαίος Αποστολέας

Εγγραφη: Κυρ Νοέμ 30, 2008 6:23 pm
Δημοσ.: 980
antonios έγραψε:
Eίστε υπέρ ή κατά των καμερών;και πείτε μας το γιατί.....

Τις κάμερες δεν τις θέλουν οι κλέφτες, οι εγκληματίες, οι εν γένει, παράνομοι.

Δεν φοβάμαι τίποτα μόνο τον Κύριο φοβάμαι=σέβομαι!

Ψήφισα στην ανωτέρω δημοσκόπηση : ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

====================================================================================================================

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 18, 2009 8:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Νοέμ 10, 2008 10:36 pm
Δημοσ.: 86
υπερ αρκεί τα κακοποιά στοιχεία τα οποία καταγράφονται οτι καταστρέφουν να πηγαίνουν φυλακή...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 18, 2009 9:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος
Άβαταρ μέλους

...αν και ο λόγος τώρα φαίνεται λογικός εντούτοις είναι περισσότερο υποχθόνιος απ' οτι παρουσιάζεται...όλα εν' ονόματι τρομοκρατίας και στο τέλος θα είμαστε όλοι σφραγισμένοι και καταγεγραμμένοι παντού χωρίς να το καταλάβουμε...
αυριο θα αρθεί και το ιδιωτικό άσυλο (καλά να είμαστε και θα το δούμε) γιατί θα αυξηθούν (π.χ. οι αιμομείκτες) οπότε θα πρέπει να καταγράφεσαι και εντός σπιτιού...τότε θα μας δω πόσο εύκολοι θα είμαστε σε τέτοια μέτρα........

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 18, 2009 9:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
κορυφαίο Μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Σάβ Δεκ 13, 2008 11:43 am
Δημοσ.: 299
Τοποθεσια: Thessaloniki
Δυστυχως τρεμουμε τα παντα. Ειμαστε αχρηστοι σαν χριστιανοι. Γινομαστε ενα με τον κοσμο.
Και τους φοβους και τα τρεμουλα του κοσμου.
Ειμαστε για φουνταρισμα.
Τι λεει το Ευαγγελιο, τι λεει ο Χιστος, λιγο μας ενδιαφερει.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 18, 2009 9:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος
Άβαταρ μέλους

...σε μία γραμμή έγραψες 2 πράγματα που αντιφάσκουν...ο κόσμος κινείται ως κοιμισμένος και οτι του πλασάρουν το δέχεται αδιαμαρτύρητα ...αρκεί να είναι μόδα και ευπαρουσίαστο απο την τηλεόραση...
το αν τρέμουμε ή όχι είναι δικό σου συμπέρασμα...αν είσαι ατρόμητος καλώς είσαι...δεν είσαι όμως άχρηστος...
την ώρα της κρίσεως θα φανεί ο καθένας αν είναι τελικά ή όχι άχρηστος χριστιανός...
και αν και ποιος θα πάει για φουντάρισμα...κράτα μικρό καλάθι...
δε φτάσαμε στο ύψος της πνευματικότητάς σου...τι να κάνουμε...
διδαξέ μας τι να κάνουμε...
το Ευαγγέλιο έχει και ένα βιβλία που το λένε Αποκάλυψις

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 18, 2009 9:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

alexandros έγραψε:
Δυστυχως τρεμουμε τα παντα. Ειμαστε αχρηστοι σαν χριστιανοι. Γινομαστε ενα με τον κοσμο.
Και τους φοβους και τα τρεμουλα του κοσμου.
Ειμαστε για φουνταρισμα.
Τι λεει το Ευαγγελιο, τι λεει ο Χιστος, λιγο μας ενδιαφερει.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.
Τι λέει το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ;Να κάνουμε τεμενάδες σε κάθε είδους αίρεση;Η να μην κρίνουμε τους Δεσποτάδες αν ότι λένε ισχύει ή μήπως λέει οτι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ γράφτηκε για πλάκα και να μην ασχολούμαστε;Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΟΧΙ;Και αφού ντρέπεσαι πές μας που είναι η διακρισή σου και η αγάπη σου που λες ότι εσύ είσαι ο κάτοχος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και εμείς έχουμε τέτοια μυαλά.Ο ΙΩΑΝΝΗΣ δηλαδή κατα εσένα τρεμούλιασε και δεν είχε μυαλό.....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΣ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.Εσύ λοιπόν τα λές όλα βλακίες;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 18, 2009 10:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος

Εγγραφη: Κυρ Φεβ 01, 2009 6:25 pm
Δημοσ.: 2
είμαι κατά της μαγνητοσκόπησης των πολιτών σε δημόσιους χώρους, όχι γιατί έχω κάτι να κρύψω... αλλά γιατί με προσβάλει το γεγονός ότι αντιμετωπίζομαι ως παραβάτης του νόμου, χωρίς να τον έχω παραβεί! Με προσβάλει η έλλειψη εμπιστοσύνης της πολιτείας προς τους πολίτες της και αυτό με κάνει καχύποπτη ως προς τους λειτουργούς της. Γιατί να εμπιστευτώ τον δημόσιο υπάλληλο καμεραμανατζή? Πως είμαι σίγουρη ότι δεν θα με "δω" στο youtube στα ποιο αστεία video να σκαλίζω την μύτη μου ενώ περιμένω στην στάση του λεωφορείου? πως είμαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει "επεξεργασία" στο υλικό, για να αποδειχθεί η ενοχή μου, αν αυτό "βολεύει" κάποιους λειτουργούς ή φίλους τους (χρηματοδότες)? Απ΄όσα γνωρίζω για τους υπαλλήλους του δημοσίου, είναι επιρρεπείς στην διαφθορά...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 19, 2009 3:46 am 
Χωρίς σύνδεση
κορυφαίο Μέλος
Άβαταρ μέλους

Κυρια μου, και με το που ξυνεις τη μυτη σου στη στασι, παραβαινεις
τους τροπους καλης και κοσμιας συμπεριφορας . Να μην την ξυνεις.
Και χωρις καμερα μπορουν να σε φωτογραφησουν οταν ξυνεις τη μυτη σου.
Φοβουμαστε γιατι ειμαστε παραβατες παντου και παντοτε.
Ο χριστιανος μπορει να ζηση και σε μια γυαλα.
Ετσι μας θελει να ζουμε ο Χριστος. Να γινουμε τελειοι.
Να ειμαστε τοσο καθαροι. Ναμαστε γυαλινοι χριστιανοι. Δηλαδη καθαροι,
καθαροτατοι και λαμπικαρισμενοι. Σαν τους αγιους, σα τους μαρτυρες.
Πιστευεις οτι αυτοι θα ζουσαν οπως εμεις, οι ενοχοι επι παντων και πασων σημερα;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 19, 2009 1:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

alexandros έγραψε:
Κυρια μου, και με το που ξυνεις τη μυτη σου στη στασι, παραβαινεις
τους τροπους καλης και κοσμιας συμπεριφορας . Να μην την ξυνεις.
Και χωρις καμερα μπορουν να σε φωτογραφησουν οταν ξυνεις τη μυτη σου.
Φοβουμαστε γιατι ειμαστε παραβατες παντου και παντοτε.
Ο χριστιανος μπορει να ζηση και σε μια γυαλα.
Ετσι μας θελει να ζουμε ο Χριστος. Να γινουμε τελειοι.
Να ειμαστε τοσο καθαροι. Ναμαστε γυαλινοι χριστιανοι. Δηλαδη καθαροι,
καθαροτατοι και λαμπικαρισμενοι. Σαν τους αγιους, σα τους μαρτυρες.
Πιστευεις οτι αυτοι θα ζουσαν οπως εμεις, οι ενοχοι επι παντων και πασων σημερα;
Αν σου αρέσει φίλε Αλέξανδρε να σε κοιτάνε και όταν .......τότε πήγαινε στο BIG BROTHER να σε δουμε και να παρεις και κανενα φράγκο.Εσύ ζήσε σε όσες γιάλες θές εμείς γεννηθήκαμε ελεύθεροι να είμαστε μέσα στον κόσμο και να προσπαθούμε να ζούμε κατα Θεόν και να βοηθάμε και άλλους.Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ έφυγε απο την γιάλα του ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και γύρισε όλη την Ελλάδα και δίδασκε ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.Εσύ τι λές να κάνουμε;Να χάνετε ο κόσμος και να έχουμε απάθεια;Αυτή ειναι η αγάπη μας για τον συνάνθρωπο;Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ;Και ποιά είναι η καλή συμπεριφορά που παραβαίνεις;Σε τόση βρωμμιά που υπάρχει γύρω που αντέδρασες;ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;Η ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ;Η ΣΤΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΑΛΙΝΟΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 19, 2009 2:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος

Εγγραφη: Κυρ Φεβ 01, 2009 6:25 pm
Δημοσ.: 2
Αλέξανδρε, το να σκαλίζω την μύτη μου, δεν αποτελεί ενοχή για κάποια αξιόποινη πράξη... αλλά δεν θέλω να το «μοιραστώ» με όλον τον κόσμο... γι αυτό και «φροντίζω να μην με βλέπει κανείς»! ένα αστείο παράδειγμα ήταν για να ευθυμήσουμε!
Αυτό που με ανησυχεί είναι, μήπως βρεθώ με «θαυμαστό» τρόπο σε κάποια σκηνή ληστείας ή δολοφονίας π.χ.
Μετά από λίγο καιρό, θα υπάρχει άφθονο υλικό για τον καθένα μας, σε διάφορους χώρους και καταστάσεις. Πως είμαι σίγουρη ότι δεν θα μοντάρουν το υλικό αυτό για να αποδείξουν ότι εγώ είμαι ο ληστής ή δολοφόνος, ενώ ο πραγματικός ένοχος τους πλήρωσε για να κρύψουν το πραγματικό βίντεο?
Δεν τους εμπιστεύομαι! Αυτό είναι όλο! Α! και μην ξεχνάς... οι κάμερες είναι τηλεχειριζόμενες, δεν είναι στατικές, περιστρέφονται... αυτό σημαίνει ότι μπορούν να στραφούν και... πάνω... στην μπαλκονόπορτά σου!
Το σύστημα αυτό, της παρακολούθησης, λειτουργεί ήδη σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Οι κάμερες έχουν πολλά άλλα προσόντα εκτός του να καταγράφουν εικόνες... Έχουν την δυνατότητα να «παίρνουν» βιομετρικά στοιχεία του ατόμου που «κλειδώνουν». Τα περισσότερα τέτοια κυκλώματα παρακολούθησης είναι συνδεδεμένα με το έσελον (ECHELON), το παγκόσμιο φακέλωμα, όπου καταγράφονται και όλες οι ύποπτες τηλεφωνικές και ιντερνετικές συνδιαλέξεις.
Οι κάμερες αυτές, πήραν άδεια να τοποθετηθούν, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις πόλεις αυτές.
Αν π.χ. τα βιομετρικά στοιχεία κάποιου ληστή, ταιριάζουν με τα δικά μου, (και άλλων δέκα), αλλά εγώ έχω την ατυχία να έχω καταγραφεί κοντά στον τόπο του εγκλήματος, αυτόματα είμαι νούμερο ένα ύποπτη!
Φαντάζομαι ότι όποιοι θέλουν να εγκληματήσουν, δεν θα κάνουν ποτέ την βλακεία να κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς να φορούν τζόκεϊ, αφού γνωρίζουν τις δυνατότητες των καμερών αλλά και τις αδυναμίες τους! Μην παραξενευτείς λοιπόν όταν στο μέλλον θα μας πουν ότι πρέπει να φέρουμε τσιπάκι στο μέτωπο, για να ξεπεράσουν τα προβληματάκια που δημιουργούν τα τζόκεϊ...
Σε βεβαιώνω επίσης ότι ο Χριστός, μας θέλει να είμαστε ελεύθεροι. Με δική μας βούληση να Τον ακολουθήσουμε και να γίνουμε τέλειοι, όχι επειδή υπάρχει η απειλή να μας καταγράψει η κάμερα, αλλά επειδή Εκείνος ούτως ή άλλως θα το δει.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 19, 2009 2:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
κορυφαίο Μέλος
Άβαταρ μέλους

Αγαπητε Αντωνη μου φαινεται οτι αρχιζεις να εκτραχηλιζεσαι. και να γινεσαι εσυ ενα παιδαρελι
αυστηρος τιμητης ανθρωπων που εχουν μια μεγαλη ιστορια αγννων εκκλησιαστικων.
Νομιζω οτι παρεξηγειτε πολλα πραγματα. Ποιος κοσμος χανεται; Και γιατι χανεται; Αν τον λυπασαι αυτον τον κοσμο,
αυτον τον καρναβαλολαο που γυρισε τα οπισθεν στον Κυριο και στην Εκκλησια και εσυ τον λυπασαι τοσο πολυ
κανε ότι και ο αγιος Κοσμας και συ. Αλλα δεν το βλεπω.
Μαζευεστε μονο εκει στις αιθουσες και καμνετε και λετε παλαβομαρες, οχι ομολογια. Χαζα πραγαμτα δηλαδη
αν κρινω απο τα ανακοινωθεντα που ειναι αποκυηματα φαντασιας και ανθρωπων με τρικυμια φρενων.
Για τις εκτρωσεις δεν γνωριζεις εσυ ποσο εγω αγωνιστηκα κατα το παρελθον, ουτε για τον οικουμενισμο
και για τον φιλοπαπισμο οταν δεν μιλουσε κανενας οψιμος"αγωνιστης".
Οσον αφορα τα σκανδαλα κληρικων που συνεχεια τσαμπουνας, αν εχεις στοιχεια και τεκμηρια,
φερτα μου να αγωνιστουμε μαζι. Αν δεν εχεις, που αυτο πιστευω οτι συμβαινει,
σιωπα πεφιμωσο γιατι μπορει να πας ακομα και...φυλακη.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 19, 2009 3:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

alexandros έγραψε:
Αγαπητε Αντωνη μου φαινεται οτι αρχιζεις να εκτραχηλιζεσαι. και να γινεσαι εσυ ενα παιδαρελι
αυστηρος τιμητης ανθρωπων που εχουν μια μεγαλη ιστορια αγννων εκκλησιαστικων.
Νομιζω οτι παρεξηγειτε πολλα πραγματα. Ποιος κοσμος χανεται; Και γιατι χανεται; Αν τον λυπασαι αυτον τον κοσμο,
αυτον τον καρναβαλολαο που γυρισε τα οπισθεν στον Κυριο και στην Εκκλησια και εσυ τον λυπασαι τοσο πολυ
κανε ότι και ο αγιος Κοσμας και συ. Αλλα δεν το βλεπω.
Μαζευεστε μονο εκει στις αιθουσες και καμνετε και λετε παλαβομαρες, οχι ομολογια. Χαζα πραγαμτα δηλαδη
αν κρινω απο τα ανακοινωθεντα που ειναι αποκυηματα φαντασιας και ανθρωπων με τρικυμια φρενων.
Για τις εκτρωσεις δεν γνωριζεις εσυ ποσο εγω αγωνιστηκα κατα το παρελθον, ουτε για τον οικουμενισμο
και για τον φιλοπαπισμο οταν δεν μιλουσε κανενας οψιμος"αγωνιστης".
Οσον αφορα τα σκανδαλα κληρικων που συνεχεια τσαμπουνας, αν εχεις στοιχεια και τεκμηρια,
φερτα μου να αγωνιστουμε μαζι. Αν δεν εχεις, που αυτο πιστευω οτι συμβαινει,
σιωπα πεφιμωσο γιατι μπορει να πας ακομα και...φυλακη.
Δεν είπα ότι έχω τεκμήρια για κάποιον λέω αυτά που όλH η Ελλάδα ακούει και πήγανε να φιμώσουν οι ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ,Μου αρέσει που αντιδράς αλλά η αντίδραση πρέπει να είναι σε όλα.Και όλα αυτά που λές παλαβομάρες τα έκανε κάποτε και ο ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,θυμάσαι που είχα παραλύσει η ΑΘΗΝΑ τότε με την ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΝΚΕΝ;ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 19, 2009 3:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
κορυφαίο Μέλος
Άβαταρ μέλους

Αμ τι ηταν . Γενικη τρελλα τους ειχε πιασει.
Νεα Βαβελ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
Νέα δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 19, 2009 5:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Απλό Μέλος
Άβαταρ μέλους

Αλέξανδρε μη προτρέχεις αδερφέ...τρελό και φανατικό λέγαν οι Εβραίοι και τον προφήτη Ιεζεκιήλ όταν τους προειδοποιούσε για την επερχόμενη καταστροφή της Ιερουσαλήμ...

και ποιον προφήτη δεν σκοτώσαν;...ρωτάει ο Λόγος του Θεού...ας μην κάνουμε και μεις το ίδιο εμμέσως...

και μόνο όταν δεν δεχόμαστε κάτι προφητικό (όταν δεν είναι σύμφωνο με τη λογική μας) και πολύ έυκολα το αποκλείουμε.... κάτι δε πάει καλά....

ας είναι η ζωή μας τουλάχιστον αρεστή τον Θεό...ώστε μην έρθει εκείνη η ώρα που θα μας πει "εμετρήθης εζυγίσθης και βρέθηκες λειψός"....

ας μην νομίζουμε οτι επειδή είμαστε ο περιούσιος λαός του Θεού...δεν θα πέσει ο πέλεκης του Θεού και σε μας...ίσα-ίσα επειδή οφείλουμε να γνωρίζουμε αφού έχουμε

ιστορικά προηγούμενα θα είναι και πιο ισχυρός...

δεν λυπήθηκε ούτε Αγγέλους όταν ταρτάρωσε Αγγέλους (Απ.Πέτρος)...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 89 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: