Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρέα μας. Ο Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση, η ελεύθερη έκφραση και η γνώση. Εδώ συζητάμε τα πάντα γύρω απο την Oρθοδόξη Θεολογία και προσπαθούμε να λύσουμε κάθε προβληματισμό μας!!! Ο ιστοχώρος λειτουργεί αφιλοκερδώς σε ερασιτεχνική βάση. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν! Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Η εγγραφή είναι δωρεάν .
Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΪΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ;
Δημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 20, 2009 4:31 pm
Νέο μέλος
Εγγραφη: Δευτ Νοέμ 16, 2009 3:57 pm Δημοσ.: 18
συμφωνω οτι ειναι.Αν υπηρχαν Αρχιερεις με τετοιο αναστημα σαν του Αυγουστινου δεν θα μιλουσαμε σημερα ουτε για Οικουμενισμο ουτε για ερχομο κανενος Παπα στην Αγια αυτη χωρα. Οι σημερινοι δεν πιστευω οτι πλεον τηρουν τις προυποθεσεις να λεγονται Επισκοποι της Ορθοδοξου εκκλησιας, αλλα αν θυμηθουμε μερικους αιωνες πριν τι εγινε απο επισκοπους που πρεσβευαν τα ιδια , μου ερχονται εικονες ασχημες για το μελλον αυτης της ευλογημενης γης.Χρειαζεται να δωσουμε ολοι ομολογια πιστεως ετσι που οδευουν τα πραγματα στην εκκλησια
Δημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 20, 2009 5:30 pm
Νέο μέλος
Εγγραφη: Τετ Νοέμ 18, 2009 5:42 pm Δημοσ.: 5
pater-athanasios έγραψε:
συμφωνω οτι ειναι.Αν υπηρχαν Αρχιερεις με τετοιο αναστημα σαν του Αυγουστινου δεν θα μιλουσαμε σημερα ουτε για Οικουμενισμο ουτε για ερχομο κανενος Παπα στην Αγια αυτη χωρα. Οι σημερινοι δεν πιστευω οτι πλεον τηρουν τις προυποθεσεις να λεγονται Επισκοποι της Ορθοδοξου εκκλησιας, αλλα αν θυμηθουμε μερικους αιωνες πριν τι εγινε απο επισκοπους που πρεσβευαν τα ιδια , μου ερχονται εικονες ασχημες για το μελλον αυτης της ευλογημενης γης.Χρειαζεται να δωσουμε ολοι ομολογια πιστεως ετσι που οδευουν τα πραγματα στην εκκλησια
Με ποιά βάση κατηγορούνται οι Επίσκοποι ακριβώς, έκαναν κάτι που δεν έπρεπε ή το αντίστροφο; Ο Πατριάρχης Γρηγόριος Ε΄ που "αναθεμάτισε" την επανάσταση του 1821 που οδήγησε στην παλιγγενεσία έπραξε λάθος ή σωστά. Ποιός ακριβώς κρίνει και με τι κριτήρια;
Δημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 20, 2009 5:58 pm
Νέο μέλος
Εγγραφη: Τρί Απρ 21, 2009 9:51 am Δημοσ.: 26
ManolisM έγραψε:
Με ποιά βάση κατηγορούνται οι Επίσκοποι ακριβώς, έκαναν κάτι που δεν έπρεπε ή το αντίστροφο; Ο Πατριάρχης Γρηγόριος Ε΄ που "αναθεμάτισε" την επανάσταση του 1821 που οδήγησε στην παλιγγενεσία έπραξε λάθος ή σωστά. Ποιός ακριβώς κρίνει και με τι κριτήρια;
Στη συνομιλία μου με ένα γενοκτονιολόγο, μου είπε ότι ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε, είχε απειληθεί από τους Τούρκους ότι αν δεν αφόριζε την επανάσταση, θα σκότωναν όλους τους Χριστιανούς στην Μικρά Ασία. Μπορούσε να κάνει αλλιώς???????
Είστε σίγουροι ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει επιλογές?????
Δημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 20, 2009 6:59 pm
Κορυφαίος Αποστολέας
Εγγραφη: Κυρ Νοέμ 30, 2008 6:23 pm Δημοσ.: 861
GREECEWATCH έγραψε:
ManolisM έγραψε:
Στη συνομιλία μου με ένα γενοκτονιολόγο, μου είπε ότι ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε, είχε απειληθεί από τους Τούρκους ότι αν δεν αφόριζε την επανάσταση, θα σκότωναν όλους τους Χριστιανούς στην Μικρά Ασία. Μπορούσε να κάνει αλλιώς???????
Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος....
Καλό θα ήταν να αναφερθεί το πόσοι πατριάρχες κρεμάστηκαν κατά την τουρκοκρατία πόσοι κληρικοί σφαγιάστηκαν και πόσες εξεγέρσεις και ανταρσίες είχαν πρωτεργάτες ιερείς. Το κρυφό σχολείο δεν ήταν ένα αλλά εκατοντάδες που μάθαιναν οι ιερείς γράμματα στα παιδία
Ο Γρηγόριος Ε΄ γεννήθηκε το 1746 στη Δημητσάνα. Το κατά κόσμον όνομά του ήταν Γεώργιος Αγγελόπουλος. Κρεμάστηκε Πάσχα, στις 10 Απριλίου του 1821, στη μεσαία εξωτερική πύλη του Πατριαρχείου. Χρυσόστομος Σμύρνης. Ο Μάρτυρας Ο 90χρονος μοναχός Χρύσανθος Μαντάς βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες της φωτιάς που άναψαν για να τον κάψουν. Ο 60χρονος ηγούμενος επίσκοπος Παμφιλίου Γεράσιμος βασανίστηκε και τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι. Ο 35χρονος ιερέας Ευάγγελος χτυπήθηκε και βασανίστηκε.
Αυτοί και πολύ άλλοι ομολόγησαν Χριστό και κερδίσανε.
Αδελφέ ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έιχε και εχει επιλογές.
...Αν υπηρχαν Αρχιερεις με τετοιο αναστημα σαν του Αυγουστινου δεν θα μιλουσαμε σημερα ουτε για Οικουμενισμο ουτε για ερχομο κανενος Παπα στην Αγια αυτη χωρα....
Αν υπήρχαν γονείς σαν του Αυγουστίνου, να μην ξεβρακώνονται μποστά στα παιδιά τους στις παραλίες, να κάθονται στο σαλόνι να βλέπουν τα αισχρά της τηλεόρασης του διαβόλου να... να.... να...
Αν υπήρχαν γονείς σαν του Αυγουστίνου, θα μπορούσαμε και εμείς για κάθε Κληρικό μας να αναφωνούμε : Τοιούτος γαρ ημίν έπρεπεν Αρχιερεύς.....
Αν είστε Κληρικός της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, υιικώς, ασπάζομαι την δεξιάν Σας!
Δημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 20, 2009 11:48 pm
Απλό Μέλος
Εγγραφη: Κυρ Μαρ 01, 2009 8:07 pm Δημοσ.: 75
Silver έγραψε:
==================================================================================================== Αν είστε Κληρικός της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, υιικώς, ασπάζομαι την δεξιάν Σας!
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Νοέμ 21, 2009 1:04 am
Κορυφαίος Αποστολέας
Εγγραφη: Κυρ Νοέμ 30, 2008 6:23 pm Δημοσ.: 861
astra έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να σου πει πως δεν ειναι; Kαι τον father serafeim να ρωτησεις θα σου πει πως ειναι.
Είσαι ωραίος!
Μέ έκανες και γέλασα.
Μου πέρασε και μένα από τον νου μου αυτό.
Ξέρεις πόσα λεπτά σκεπτόμουν πως να γράψω την ερώτηση; Ακόμη και τώρα που το σκέπτομαι δεν έχω τρόπο να το γράψω.
Αν γράψω :υπακούεις την ανωτάτη πνευματική ηγεσία το Πατριαρχείο Κων/πόλεως, μπορεί να έχει ακούσει τον Αντώνιο να έχει κάνει αποτείχιση, και μου πει ΟΧΙ!
Αλλά και με αποτείχιση, πάλι είναι εντός Εκκλησίας εφόσον εφορμόζει τον 15 της ΑΒ΄.
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Νοέμ 21, 2009 2:17 am
Νέο μέλος
Εγγραφη: Τετ Νοέμ 18, 2009 5:42 pm Δημοσ.: 5
GREECEWATCH έγραψε:
ManolisM έγραψε:
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι απαραίτητο να συνομιλήσεις με γενοκτονιολόγο για να καταλάβεις πως ο Γρηγόριος προσπάθησε να ταιριάξει τις απαιτήσεις των καιρών του με τις κατά Χριστόν αρχές της Εκκλησίας. Μόνο που οι Τούρκοι τον καταλάβανε... Το ίδιο προσπαθεί να κάνει καθένας που βρίσκεται στην "αγχόνη" του θρόνου της Πόλης -και ο Βαρθολομαίος. Μόνο που οι δικοί του δεν τον καταλαβαίνουνε...
Βλέπω πάντως πως η δυτική/προτεσταντική/μανιχαϊστική ηθική του Θωμά του Ακινάτη έχει οπαδούς και στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Αν ήτανε μην πηγαίνοντας στην παραλία με μαγιό να κέρδιζες τον Παράδεισο.. @Silver Λές γι'αυτό οι ασκητές να πηγαίνουν στην έρημο;
Βλέπω πάντως πως η δυτική/προτεσταντική/μανιχαϊστική ηθική του Θωμά του Ακινάτη έχει οπαδούς και στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Αν ήτανε μην πηγαίνοντας στην παραλία με μαγιό να κέρδιζες τον Παράδεισο..
Αυτά είναι για μένα αδελφέ;
Αν ναι, σε πληροφορώ--αν και το γνωρίζεις-- στον χριστιανισμό δεν υπάρχει
εργοσωτηρία αλλά Χριστοσωτηρία!
Αν δεν πας στην παραλία με μαγιό δεν κερδίζεις τον Παράδεισο,
αλλά αν πας με μαγιό, σίγουρα τον χάνεις ευκολότερα...
ManolisM έγραψε:
@Silver Λές γι'αυτό οι ασκητές να πηγαίνουν στην έρημο;
Και δι΄ αυτό.
Θεωρείς τον πόλεμο της σάρκας απλό πράγμα;
…όταν ο Μέγας Αρσένιος είπε εις την Ρωμαία συγκλητική που του ζήτησε να προσεύχεται γι αυτήν: «είθε ο Θεός να εξαλείψει το μνημόσυνό σου από την σκέψι μου» και αυτό ο Αρχιεπίσκοπος Αλεξανδρείας Θεόφιλος το ανέλυσεν ότι δεν εννοούσε ο Άγιος κάτι το κακό αλλά δεν ήθελε να την φέρνη εις την σκέψιν, καθ’ ότι ο διάβολος, είπε, πολεμεί τους μοναχούς δια των γυναικών.
Εις την ξηρόνησον εκείνην διέμεινεν ο Άγιος Μαρτινιανός έξ χρόνους, υπομένων πάσαν κακοπάθειαν τόσον κατά το θέρος όσον και κατά τον χειμώνα, νομίζων όλα τα λυπηρά ευχάριστα και αποβλέπων εις την μέλλουσαν αιώνιον αγαλλίασιν. Όθεν εφθόνησε πάλιν ο αντικείμενος και του έδωσεν έτερον πόλεμον μεγαλύτερον από τον προηγούμενον. Εφύλαξε δηλαδή τον καιρόν ο παμμίαρος, και όταν διήρχετο πλησίον της πέτρας εκείνης πλοίον τι, εις το οποίον ήσαν άνδρες και γυναίκες, ήγειρε θαλασσοταραχήν και τότε το μεν πλοίον συνετρίβη εις την ξηρόνησον, οι δε επιβάται επνίγησαν άπαντες, μόνον μία κόρη ωραία και πάγκαλος διεσώθη επί μιάς σανίδος και πλησιάσασα εις την ξηρόνησον εφώναζε μετά δακρύων: Ελέησόν με την απολλυμένην, δούλε του Θεού, και δος μοι χείρα βοηθείας. Πρόφθασον, πρίν να με καταπίη η άβυσσος και σώσον με την δυστυχή. Βλέπων λοιπόν ο Όσιος ότι έπρεπε να βοηθήση την ναυαγόν είπε : Και τούτο τέχνη σου είναι, διάβολε, αλλά δεν θα νικήσης την δύναμιν του Χριστού, εις τον οποίον έχω εγώ στηρίξει ολοψύχως τας ελπίδας μου και πιστεύω εις την βοήθειάν Του. Ταύτα ειπών ο Όσιος εμελέτα κατά διάνοιαν λέγων : Πάλιν δοκιμασία καρδίας φοβερωτέρα της προτέρας επέστη εναντίον μου, είναι δε τόσος ο κίνδυνος όσον το ύδωρ είναι επισφαλέστερον της γης. Δέσποτα Κύριε, μη με αφήσης να απολεσθώ ο ανάξιος δούλος σου, αλλ’ οικονόμησον το συμφέρον μου. Ούτως ειπών ο Όσιος έκυψεν εις την θάλασσαν και έσυρε την γυναίκα από τα ύδατα, βλέπων δε ότι ήτο κόρη περικαλλής και εύμορφος έλεγεν : Αληθώς δεν συμφωνούσι μαζί το πύρ και τα λινόξυλα. Αδύνατον είναι να συγκατοικώμεν κοινοβιάζοντες, διότι θέλομεν αμφότεροι εξαχρειωθεί διά συνεργείας του δαίμονος. Λοιπόν, συ υπόμεινον εδώ και μη δειλιάσης, διότι έχει άρτους και ύδωρ, έως ότου έλθη ο πλοίαρχος και τότε ανάγγειλον εις αυτόν τα συμβάντα και ειπέ του να σε υπάγη εις την πόλιν σου. Ούτως ειπών προσηυχήθη προς Κύριον λέγων : Κύριε ο Θεός μου, εις τον οποίον υπακούουσιν η θάλασσα και οι άνεμοι, επίβλεψον επ’ εμέ και μη με αφήσης να απολεσθώ εις τα ύδατα, εις τα οποία εισέρχομαι, ελπίζων εις το φοβερόν όνομά Σου, διότι προκρίνω να απολεσθώ μάλλον σωματικώς, παρά να πέσω εις το πάθος και τον βόρβορον του σώματος………. (Συναξ.τόμοςΒ΄ : 327).
Γνωρίζεις ότι ο μαθητής μου επειδή είναι Ιερεύς, δέχεται λογισμούς όταν εξομολογεί, όθεν αυτός, εξωμολογούμενος, μου διηγήθη ανωνύμως φιληδόνων τινών, λογισμούς και παρευθύς εγνώρισα την καρδίαν μου, ότι εγλυκάνθη εις τους λογισμούς εκείνους μαζί με ολόκληρον το σώμα μου. Δια τούτο ελυπήθην και θυμωθείς κατ’ εμαυτού, έβαλα κάρβουνα και έκαυσα τους μηρούς μου. Επειδή, καθώς λέγει ο σοφός Νείλος, ο πνευματικός εκείνος που θέλει να καταστήση καθαράς τας πράξεις, των εις αυτόν εξομολογουμένων, είναι ανάγκη να λάβη και αυτός μολυσμόν τινα, καθότι ο διαλεγόμενος περί των σαρκικών παθών και καθαρίζων άλλους εκ των μολυσμών, δεν είναι δυνατόν να διέλθη αμόλυντος, διότι και αύτη μόνη η ενθύμησις μολύνει φυσικά την επιφάνειαν του νοός του. Ταύτα ειπών εγύμνωσε τους μηρούς του και είδον θέαμα φοβερόν, διότι η πρώτη οπή της πληγής, την οποίαν έκαμεν, ήτο τόσον μεγάλη, ώστε εχώθη εντός αυτής η χειρ μου, η δε άλλη οπή ήτο μικροτέρα, διότι δεν ηδυνήθη να την καύση τόσον, επειδή ωλιγοθύμησεν από τον πολύν πόνον και έπεσε κατά γης οδυνώμενος. (Συναξαριστής, από τον βίο του Οσίου Κυρίλλου του Φιλεώτου).
Δημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 22, 2009 12:18 am
Νέο μέλος
Εγγραφη: Τρί Νοέμ 17, 2009 10:47 am Δημοσ.: 12
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ; ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ; ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΚΟΛΑΣΗ, ΠΑΡ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΝΗΣΤΕΙΕΣ, ΔΑΚΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΗΣΕ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, Η' ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΟΥΣΑΝ ΚΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ. Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΖΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ; ΟΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΤΕΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΠΑΝΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ; Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ +ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΗΜΩΝ; ΤΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ ΠΩΣ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΟΥΝ; ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΛΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ; ΘΑ ΜΠΩΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ. ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ; ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ; ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΚΟΛΑΣΗ, ΠΑΡ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΝΗΣΤΕΙΕΣ, ΔΑΚΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΗΣΕ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, Η' ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΟΥΣΑΝ ΚΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ. Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΖΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ; ΟΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΤΕΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΠΑΝΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ; Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ +ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΗΜΩΝ; ΤΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ ΠΩΣ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΟΥΝ; ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΛΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ; ΘΑ ΜΠΩΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ. ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Αρετή, σιγά-σιγά, πάρε ανάσα...
Ποιος σου είπε ότι όλους τους ρασοφόρους ο Θεός τους ονομάζει, δαίμονες;
Από που ξέρεις εσύ ότι όλοι οι ρασοφόροι πήγαν στη κόλαση;
Έχεις επικοινωνία με τον Θεό;
Για πες μας μερικά, από τις συνομιλίες σου με τον Θεό.
Νομίζω θα συνομιλείς και με την Παναγία μας, ή κάνω λάθος;
Φώτισές μας Αρετή, ρίξε φως στο σκοτάδι μας, να μάθουμε και εμείς οι δυστυχείς,
αυτά τα ωραία πράγματα που αποκαλύπτει ο Θεός και η Παναγία μας σε σένα.
Πόσο ευλογημένη θα είσαι για να έχεις τέτοια επικοινωνία.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση