======================================================================================
astra έγραψε:
Ποιος μιλησε Κωσταντινε για αορατη Εκκλησια;
Εχεις την εντυπωση πως ειναι Εκκλησια ολοι οι μισθοφοροι-οικουμενιστες-νεοεποχιτες;Ειναι Εκκλησια ολοι οι καταπατητες των Ιερων Κανονων που εχουν το αναθεμα των Αγιων Πατερων;Ευτυχως Κωσταντινε υπαρχουν ακομα κληρικοι και λαικοι που τιμουν τους Αγιους Πατερες και τους Ιερους Κανονες,εκει ειναι η Εκκλησια και δεν ειναι αορατη.
Ο πιστος Κωσταντινε οφειλει να γνωριζει για τον πνευματικο του και για τον επισκοπο του οπως και ο πνευματικος για τον πιστο που θα δωσει τη Θεια Κοινωνια.
Τον γιατρο σου Κωσταντινε τον επιλεγεις,ψαχνεις και βρισκεις τον καλυτερο,τον πνευματικο σου τον αφηνεις στην τυχη;
Και δε νομιζω στη Φινλανδια οι ορθοδοξοι να μην εχουν καταλαβει ποτε κανουν Πασχα;Ουτε τα συλειτουργα με αιρετικους εχει καταλαβει κανενας;Εδω δεν μιλαμε για κατι κρυφο.
Ετσι οπως λες,δεν ειναι σχισματικοι γιατι δεν κοβουν την κοινωνια οι υπολοιπες Εκκλησιες που ειναι στο ιδιο σχισμα.(ποιος να σχισει ποιον και απο που!)
Μονο απο τον παπα και τον οικουμενισμο μπορουν να αποσχιστουν,και το ευχομαι ολοψυχα.
Να εισαι καλα.
astra έγραψε:
Ποιος μιλησε Κωσταντινε για αορατη Εκκλησια;
Εχεις την εντυπωση πως ειναι Εκκλησια ολοι οι μισθοφοροι-οικουμενιστες-νεοεποχιτες;Ειναι Εκκλησια ολοι οι καταπατητες των Ιερων Κανονων που εχουν το αναθεμα των Αγιων Πατερων;
Ο Καϊάφας σταύρωσε τον Θεάνθρωπο Χριστό μας, και ήταν Εκκλησία Θωμά!!!
Έως ότου ο Κύριος τους ανέχεται και δεν τους εκβάλλει της Εκκλησίας Του, είναι Εκκλησία Θωμά!!!
astra έγραψε:
Ευτυχως Κωσταντινε υπαρχουν ακομα κληρικοι και λαικοι που τιμουν τους Αγιους Πατερες και τους Ιερους Κανονες, εκει ειναι η Εκκλησια και δεν ειναι αορατη.
Συμφωνούμε αδελφέ, αν εννοείς τους εκλεκτούς Κληρικούς και Λαϊκούς που ευρίσκονται εντός της Εκκλησίας και αγωνίζονται,
εναντίον των οικουμενιστών-φιλοενωτικών, όπως είναι και οι περίπου 7.000 Ορθόδοξοι που υπέγραψαν την Ομολογία Ορθοδόξου Πίστεως.
astra έγραψε:
Και δε νομιζω στη Φινλανδια οι ορθοδοξοι να μην εχουν καταλαβει ποτε κανουν Πασχα; Ουτε τα συλειτουργα με αιρετικους εχει καταλαβει κανενας;Εδω δεν μιλαμε για κατι κρυφο.
Ναι Θωμά το έχουν καταλάβει στη Φινλανδία, όπως το έχω καταλάβει και εγώ, ότι η ηγεσία της τοπικής μου Εκκλησίας της Ελλάδος,
αντικανονικώς άλλαξε το ημερολόγιο ή ότι συμπροσεύχονται—αν θέλεις και συλλειτουργούν οι οικουμενιστές με τους παπικούς—κ.λ.π.
Αν ο Κύριος—ο οποίος δεν κοιμάται κάπου στο βάθος του σύμπαντος, αλλά είναι πανταχού παρών—τους ανέχεται, ποιος είμαι εγώ
που θα εγκαταλείψω την Εκκλησία μου, της οποίας Κεφαλή είναι ο Χριστός μας;
Έχεις ποτέ σου σκεφτεί, το χρονικό διάστημα που ανέχθηκε ο Χριστός τις άλλες αιρέσεις του παρελθόντος, παρέχοντας την δυνατότητα
να θερίσει η Εκκλησία μας άφθονο σιτάρι για τις αποθήκες του παραδείσου;
Και συγχρόνως να έχουμε ύψιστη θεολογία των Πνευματοφόρων Πατέρων μας, όπως για τις άγιες εικόνες μας, για την Θεοτόκο και όχι Χριστοτόκο,
για τις δύο φύσεις του Χριστού μας, για τις άκτιστες ενέργεις του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά κ.λ.π. ;;;
Έχε υπομονή αδελφέ μου, και ακολούθησε τους άξιους Κληρικούς και μείνε εντός της Εκκλησίας μας, αν δεν την έχεις ήδη εγκαταλείψει και δεν μου το
ανάφερες να μη κουράζομαι αδίκως, γράφοντας όλα αυτά!!!
====================================================================================